Info 263

Dijous, 27 febrer, 2020

Info B+S: celebrem el 8 de març, la perspectiva de gènere a l'Àrea d'Ecologia Urbana, Ultra Clean Marathon i molt més!

Un 8 de març amb mirada ecofeminista

Il·lustradores ecofeministes, urbanisme de gènere, dones en el camp de la ciència i moltes altres activitats per celebrar un Dia Internacional de les Dones en què la sostenibilitat i el feminisme es donen de la mà per reclamar una societat més justa.

Com millorem la perspectiva de gènere a l’Àrea d’Ecologia urbana?

El 25 de febrer va tenir lloc la sessió de debat sobre la incorporació de la perspectiva de gènere a les polítiques de l’Àrea d’Ecologia Urbana, en el marc del procés participatiu per a la definició del Pla d’Actuació Municipal (PAM) 2020-2023.

Voleu participar en l'Ultra Clean Marathon amb la vostra entitat?

En el marc del Dia Mundial del Medi Ambient, el 6 de juny se celebrarà aquesta cursa solidària per la natura. Des de la vostra organització, podeu participar-hi muntant un equip i corrent la cursa, fent de persones voluntàries o organitzant una activitat de sensibilització.

AEMIFESA impulsa la mobilitat amb gas natural

La seu del Gremi d’Instal·ladors del Barcelonès Nord i el Baix Maresme (AEMIFESA) s’ha convertit en el primer equipament d’Espanya que compta amb una ‘gasinera’ de petit format i amb finalitats formatives. 

L’entrevista: Universitat Politècnica de Catalunya

“Sempre mirem de connectar la tasca de conscienciació ambiental amb projectes aplicats, ja que creiem que és la millor manera que l’alumnat consideri la sostenibilitat i l’emergència climàtica responsabilitats pròpies”, Mireia de Mingo, tècnica de sostenibilitat del gabinet d’innovació i comunitat de la UPC.

Nous membres de la xarxa B+S

La xarxa Barcelona + Sostenible dona la benvinguda a 12 organitzacions que se sumen a treballar per a la millora de la sostenibilitat de la ciutat.