Info 264

Dimecres, 11 març, 2020

Info B+S: no et perdis el Fem Xarxing, concurs Cobertes Verdes, lectures per combatre la crisi climàtica i molt més!

Segon concurs de cobertes verdes

L’Ajuntament de Barcelona, a través de l’Institut Municipal de Paisatge Urbà, convoca el Segon Concurs de Cobertes Verdes, una iniciativa que promou la implantació de nous terrats verds a la ciutat. 

Gran èxit de la Marató per l’Emergència Climàtica

Una setantena d’edificis i equipaments municipals han participat, durant el febrer, en la tercera edició d’aquesta campanya, i han aconseguit un estalvi del 9,34% en electricitat, del 10,39% en aigua i de més del 27% en gas.

Nous models per a combatre la crisi climàtica

Fer front a l’emergència climàtica a través d’un replantejament del model de societat en què vivim i la promoció de l’anomenada "economia rosquilla" són les temàtiques de dos dels llibres que podreu trobar al Servei de Documentació d’Educació Ambiental.

Es busquen activitats de conservació de la natura

Voleu organitzar una neteja en un espai natural o bé una activitat de sensibilització ambiental? Al maig se celebra el Let’s Clean Up Europe i al juny la Setmana de la Natura, inscriviu les vostres iniciatives per a la protecció de l’entorn. ACTIVITATS POSPOSADES

L'entrevista: Lluïsos de Gràcia

“Concebem les activitats d’una forma global, és a dir, que en el moment d’organitzar-les també valorem quina serà la seva petjada ecològica”, David Montfort, responsable de projectes de Lluïsos de Gràcia.

Noves accions dels membres de la xarxa

Un total de 16 integrants de la xarxa Barcelona + Sostenible fan públiques les seves Bones Pràctiques per la sostenibilitat. Animeu-vos a compartir la vostra tasca!