Info B+S 265

Dijous, 26 març, 2020

Info B+S: la xarxa creix i actua amb resiliència i solidaritat, la Secretaria B+S segueix en línia, Llei sobre el malbaratament alimentari i molt més!

La Secretaria B+S segueix en línia

La Secretaria de Barcelona + Sostenible segueix en actiu oferint-vos assessorament i recursos per implementar criteris de sostenibilitat a les vostres organitzacions. Us expliquem com s’està adaptant l’equip per oferir alguns serveis a través d’eines de teletreball.

Objectiu: reduir a la meitat el malbaratament alimentari a Catalunya

La nova Llei contra el malbaratament alimentari és pionera a tota Europa, ja que prioritza la prevenció en origen al llarg de tota la cadena alimentària. L’objectiu és haver reduït el malbaratament en un 50% l'any 2030.

Recursos d'accés obert sobre sostenibilitat

Un documental sobre un viatge de dos anys en bicicleta, un llibre d'ecofeminisme de la Vandhana Shiva i visites virtuals a museus de Barcelona són alguns dels recursos recomanats pel Servei de Documentació d’Educació Ambiental que podeu consultar en línia!

La Fundació Hàbitat 3 rep el premi City Shakers de Barcelona

L'entitat, membre de la xarxa B+S, recull aquest reconeixement a la seva tasca d’impuls de parcs d’habitatges socials per a persones en risc d’exclusió. Amb aquest guardó, rebrà un gran suport per a fer difusió dels seus projectes. 

L’entrevista: Son Canciones

“El planeta es troba en una situació d’emergència climàtica i la cultura no pot desentendre-se'n i mirar cap a un altre costat”, Mabel Alonso i Lieven Scheerlinck, direcció de ‘Son Canciones’.

Nous membres de la xarxa B+S

Donem la benvinguda a 68 organitzacions que se sumen a la xarxa Barcelona + Sostenible, 63 de les quals adherides també al Compromís per a la Sostenibilitat Turística Barcelona Biosphere.