Info B+S 16 d'abril

Divendres, 17 abril, 2020

Info B+S: noves iniciatives de la xarxa al web, Sant Jordi als balcons, formacions i recursos per organitzacions i molt més!

Sant Jordi als balcons

Tot i que oficialment se celebrarà el mes de juliol, compartim algunes iniciatives que es duran a terme el 23 d’abril; algunes impulsades pel Gremi de Floristes i el Gremi de Llibreters, ambdós membres del programa Comerç + Sostenible.

El #DecidimPressupostos i el #PAM2020 amplien el termini de recollida de propostes

S’amplia fins al 22 de maig el termini per enviar propostes per als Pressupostos Participatius i per al Programa d’Actuació Municipal 2020-2023. Comunitats energètiques, refugis climàtics i  renaturalització de la ciutat són alguns dels projectes dels grups de treball de B+S que ja s'han presentat.

Eines i recursos per a les organitzacions

Formacions i cursos gratuïts per a entitats i empreses i programari per a facilitar el teletreball: el Servei de Documentació d’Educació Ambiental us fa diverses propostes per a què pugueu aprofitar al màxim el confinament.

L’entrevista: Associació de Comerciants del Portal de la Llibertat

"Tots els nostres projectes de futur tenen com motor principal el foment de la compra al barri, la defensa dels interessos de les persones comerciants i empreses de servei del barri i la promoció de la sostenibilitat.", Carlus de Camaroux, president de l’Associació de Comerciants del Portal de la Llibertat.

Noves accions dels membres de la xarxa

Un total de 28 integrants de la xarxa Barcelona + Sostenible fan públics els seus Plans d'Acció i les seves Bones Pràctiques per la sostenibilitat. Animeu-vos a compartir la vostra tasca!