Info B+S 30 d'abril

Dijous, 30 abril, 2020

Info B+S: nou Catàleg de serveis i recursos de la xarxa B+S, Barcelona es prepara per a una nova mobilitat, Som la Clau i l'Escola Tres Pins fomenten el consum responsable i molt més!

Voleu aparèixer al nou Catàleg de serveis i recursos de la xarxa B+S?

La vostra entitat ofereix serveis de càtering, assessorament ambiental, comunicació, formació o altres recursos? Estem preparant un catàleg amb recursos i serveis de les organitzacions de la xarxa B+S per facilitar-vos la difusió. Ompliu el formulari per a donar-vos a conèixer al catàleg!

Notable descens de la contaminació a causa del confinament

La limitació en la circulació i la consegüent reducció del trànsit durant les últimes setmanes ha provocat una millora molt considerable de la qualitat de l’aire a la ciutat. A més, la contaminació acústica, la quantitat de residus generats i el consum de llum, aigua i gas també han disminuït.

L’Associació Som La Clau fomenta el consum responsable a l'escola

En el marc del Compromís de Consum Responsable de les Escoles del Poble-Sec, aquesta associació membre de la xarxa B+S ha col·laborat amb l’Escola Tres Pins d’Escoles + Sostenibles en un projecte de transició ecològica del barri.

L’entrevista: Hey Bloom Agency

“Ens agradaria teixir llaços amb les empreses que han posat la sostenibilitat per damunt d’altres interessos i ens sembla que Barcelona + Sostenible és el lloc ideal”, Eirene Ramos, fundadora, líder estratègica i consultora de marca de Hey Bloom Agency.

Nous membres de la xarxa B+S

La xarxa Barcelona + Sostenible dona la benvinguda a 10 organitzacions que se sumen a treballar per a la millora de la sostenibilitat de la ciutat.