Voleu aparèixer al nou Catàleg de serveis i recursos de la xarxa B+S?

La vostra entitat ofereix serveis de càtering, assessorament ambiental, comunicació, formació o altres recursos? Estem preparant un catàleg amb recursos i serveis de les organitzacions de la xarxa B+S per facilitar-vos la difusió. Ompliu el formulari per a donar-vos a conèixer al catàleg!

Un dels objectius més importants de la xarxa B+S és donar visibilitat a les organitzacions que en formen part. En temps difícils com l’actual, especialment en l’àmbit econòmic i ambiental, des de la xarxa B+S volem donar un cop de mà a les entitats que en són membres. Amb aquest objectiu estem preparant el nou “Catàleg de recursos i serveis”, un espai web que recollirà, per sectors, allò que ofereixen les entitats de la xarxa.  

Sovint rebem peticions d’organitzacions i col·lectius que volen contractar recursos i serveis amb criteris de sostenibilitat i pensem que aquesta eina pot ser molt útil per donar resposta a aquestes necessitats. També creiem que el catàleg és una bona manera de teixir vincles entre la xarxa i reforçar la importància d’aplicar la sostenibilitat en tots els àmbits de la nostra societat. 

Per a poder crear i farcir el catàleg, necessitem que ompliu el següent formulari indicant les vostres dades i la informació sobre el recurs/servei que oferiu. Ompliu el formulari en 5 minuts i doneu-vos a conèixer com a organització sostenible i responsable! 


Ompliu el formulari per aparèixer al catàleg