Info B+S 268

Dijous, 14 maig, 2020

Info B+S: el 5 de juny celebrem el Dia Mundial del Medi Ambient, la xarxa B+S fa front a la crisi, estrenem pàgina de Manifest del Verd i la Biodiversitat i molt més!

Dia Mundial del Medi Ambient 2020: repensem-nos!

Barcelona + Sostenible celebrarà aquesta efemèride el proper 5 de juny a les 12 h en format virtual. Canvis, reptes i nous horitzons que ens presenta la situació actual seran el tema central d'aquesta conferència adreçada a les organitzacions de la xarxa i a la ciutadania. 

El comerç sostenible es reinventa en temps de covid-19

Us presentem un seguit d’empreses i organitzacions de comerciants, membres de la xarxa B+S, que s’han reinventat per tal de donar servei a la ciutadania i promoure el consum de proximitat i sostenible.

L’entrevista: Opcions de consum responsable

“Els éssers humans, en néixer, rebem un món que és fruit de la lluita que han fet moltes altres persones abans que nosaltres. Hem de fer el mateix per a les generacions del present i del futur.” Jordi Rojas, president d’Opcions de consum responsable.

Noves accions dels membres de la xarxa

Un total de 47 integrants de la xarxa Barcelona + Sostenible fan públics els seus Plans d'Acció i les seves Bones Pràctiques per la sostenibilitat. Animeu-vos a compartir la vostra tasca!