Info B+S 269

Dijous, 28 maig, 2020

Info B+S: celebra amb B+S el Dia Mundial del Medi Ambient, la Fàbrica del Sol reobre les portes, turisme sostenible l i molt més!

Celebra el Dia Mundial del Medi Ambient amb Barcelona + Sostenible

Sota el títol “repensem-nos” el proper 5 de juny teniu una cita amb la sostenibilitat: conferències, tallers, visites i activitats que us permetran conèixer com la ciutat es transforma perquè sigui més saludable i més responsable. No us ho podeu perdre!

La Fàbrica del Sol reobre les portes

Des del dia 25 de maig, els diferents equipaments culturals de la ciutat han començat un procés de desconfinament progressiu. La Fàbrica del Sol és un d’ells i s’està tornant al treball presencial per tal d’obrir al públic el proper 2 de juny.

Park(ing) day: enverdim les places d’aparcament

Aquest esdeveniment, que té per objectiu incrementar el verd a la ciutat, es planteja enguany en tres possibles escenaris: que es pugui realitzar amb normalitat, que se celebri al carrer amb algunes mesures de seguretat o que tingui lloc en format virtual. 

Descobrim la biodiversitat de la ciutat

Amb motiu del 22 de maig, Dia Mundial de la Biodiversitat, el Servei de Documentació d’Educació Ambiental us comparteix recursos per descobrir la flora i la fauna de Barcelona com amfibis, rèptils, ocell i papallones, entre d’altres.

L’entrevista: Productions Grandslam SL

“Aconsellem a les organitzacions estrangeres que contractin proveïdors locals quan venen a fer esdeveniments a Barcelona; d’aquesta manera, no els cal portar els materials i personal des de tan lluny, ja que és més incòmode i menys sostenible”, Samantha Lee, directora de Productions Grandslam SL. 

Nous membres de la xarxa B+S

La xarxa Barcelona + Sostenible dona la benvinguda a 4 organitzacions que se sumen a treballar per a la millora de la sostenibilitat de la ciutat.