Info B+S 270

Dijous, 11 juny, 2020

Info B+S: crònica de la conferència del Dia Mundial del Medi Ambient, activitats a la CoAgenda, Anuari Estadístic de Barcelona 2019l i molt més!

La conferència del Dia Mundial del Medi Ambient incideix en els reptes socioambientals davant la crisi

La salut planetària i l'economia col·lectiva i de cures són dues de les idees clau que es van exposar durant l'acte. També es van presentar unes declaracions del Consell Ciutadà per la Sostenibilitat incidint en la necessitat de reforçar l’acció per la sostenibilitat i el clima arran de la crisi.

La CoAgenda: l'altaveu de l'Economia Social i Solidària

Aquesta eina ha servit a més d’una setantena d’entitats que han compartit un miler d’iniciatives durant l’últim any. Voleu fer difusió de les activitats de la vostra organització? Podeu publicar-hi recursos, webinars, tallers o serveis en línia sobre Economia Social i Solidària.

Publicat l’Anuari Estadístic de la Ciutat de Barcelona 2019

Es tracta d’un recull exhaustiu de dades estadístiques sobre les persones, la ciutat i la seva activitat que es posen al servei de la ciutadania per conèixer i analitzar un gran nombre d’aspectes de la realitat barcelonina.

Biocultura torna a Barcelona del 24 al 27 de setembre

El Palau Sant Jordi acollirà aquesta fira que promou l’alimentació ecològica, la sostenibilitat, el respecte a la biodiversitat i els drets humans. Enguany, en solidaritat amb les organitzacions que pateixen una situació econòmica difícil, l’entrada serà gratuïta per a tothom.

L’entrevista: Barcelona Energia

“La xarxa Barcelona + Sostenible disposa d’uns coneixements sobre polítiques energètiques de la ciutat que ens és de gran utilitat; així, creem comunitat amb la resta de membres de la xarxa”, Iu Gallart, director de Barcelona Energia.

Noves accions dels membres de la xarxa

Un total de 57 integrants de la xarxa Barcelona + Sostenible fan públics els seus Plans d'Acció i les seves Bones Pràctiques per la sostenibilitat. Animeu-vos a compartir la vostra tasca!