Biocultura torna a Barcelona del 24 al 27 de setembre

Butlletí: 

El Palau Sant Jordi acollirà aquesta fira que promou l’alimentació ecològica, la sostenibilitat, el respecte a la biodiversitat i els drets humans. Enguany, en solidaritat amb les organitzacions que pateixen una situació econòmica difícil, l’entrada serà gratuïta per a tothom.

Prevista pel mes de maig, la 27a edició de la Fira Biocultura ha estat reprogramada del 24 al 27 de setembre, al Palau Sant Jordi. BioCultura és la fira de productes ecològics i consum responsable més gran de l'estat que reunirà més de 700 expositors dedicats als sectors d'alimentació bio, cosmètica ecològica, moda sostenible, casa sana, benestar, eco-estil de vida, turisme responsable, artesanies i ONG. Paral·lelament a l'exposició se celebraran més de 400 activitats i s'espera superar els 70.000 visitants. 

Des de l’Assocació Vida Sana, membre de Barcelona + Sostenible, ens fan arribar un missatge que deixa clar que la crisi actual reaferma la posició de com n’és de necessària la promoció de l’alimentació ecològica a la que anomenen “descontaminada i descontaminant”, així com un canvi general de la societat “Com hem fet durant aquests 40 anys, seguirem treballant amb fermesa per la promoció de l'alimentació ecològica, la sostenibilitat, el respecte a la biodiversitat, els drets humans”. 

Donada la situació actual, l’organització de l’esdeveniment ha decidit que aquest any l'entrada serà gratuïta per a tothom, per tal de col·laborar amb les entitats que s’han vist perjudicades. 

Podeu seguir tota la informació en la web: www.biocultura.org