La CoAgenda: l'altaveu de l'Economia Social i Solidària

Butlletí: 

Aquesta eina ha servit a més d’una setantena d’entitats que han compartit un miler d’iniciatives durant l’últim any. Voleu fer difusió de les activitats de la vostra organització? Podeu publicar-hi recursos, webinars, tallers o serveis en línia sobre Economia Social i Solidària.

Barcelona Activa, de la mà del Comissionat d’Economia Social Desenvolupament Local i Consum, va publicar la CoAgenda: una eina col·laborativa que buscava ser l’altaveu de l’Economia Social i Solidària (ESS) i Innovació Socioeconòmica (ISE) a la ciutat i també un espai per recollir informació sobre necessitats i tendències concretes del sector de les altres economies. Després d’un any des de l’entrada en funcionament, la CoAgenda ha servit per fer difusió de gairebé un miler d’activitats. Els temes amb més visibilitat han estat les economies feministes, les economies col·laboratives, el consum responsable, les eines digitals i el cooperativisme.  

La iniciativa, doncs, ha tingut un gran impacte gràcies a la col·laboració de nombroses organitzacions que han compartit les seves activitats. S’enceta un segon any amb l’afany de continuar creixent i reforçar, encara més, la participació de tot l’àmbit de l’ESS de Barcelona. La CoAgenda vol estendre la possibilitat de publicar i compartir les seves activitats a totes aquelles entitats de l’àmbit que la vulguin aprofitar. 

Us animem, doncs, a publicar la vostra programació de recursos, webinars, tallers o serveis en línia a través de l’apartat "Publicadel web. Un cop verificada tota la informació, l’activitat es farà pública. Recordeu que també podeu sincronitzar l’RSS de les vostres agendes d’activitats per automatitzar el procés i guanyar en comoditat. 

Gràcies a vosaltres, la CoAgenda creix i s’enforteix! Us animem a consultar les activitats en marxa i a proposar-ne les vostres. 

> Descobriu més a coagenda.barcelonactiva.cat