Info 271

Divendres, 26 juny, 2020

Info B+S: nova convocatòria de subvencions pel clima, reobertura de l'SDEA, projecte Dúnia i molt més!

L’SDEA restableix el seu servei presencial

El Servei de Documentació d’Educació Ambiental (SDEA), situat a la Fàbrica del Sol es prepara per a la reobertura el proper 1 de juliol. Es restablirà el servei d’atenció al públic presencial i el retorn de materials, ambdós amb cita prèvia.

Noves dates del “Let’s Clean up Europe!”

Les accions de neteja d’espais naturals se celebraran els dies 18, 19 i 20 de setembre i les inscripcions de les activitats es podran realitzar fins al 30 de juny. L’Ultra Clean Marathon ha quedat ajornada fins l’any vinent.

Projecte Dúnia: microfinanaçament per a una agricultura sostenible

La cooperativa Tarpuna amb el suport de Barcelona Activa impulsa aquest projecte de microfinançament agroecològic, que permet donar suport a la producció local de tot Catalunya i facilitar així la implicació de la ciutadania per a la transformació del sistema alimentari.

La FCVS promou la sostenibilitat del sector amb l’adhesió a la xarxa B+S

La Federació Catalana de Voluntariat Social elabora el seu Pla d’Acció i insta a les seves entitats federades a sumar-s'hi i treballar conjuntament pràctiques sostenibles.

Entrevista: Apartaments a Barcelona YouStylish.com

“Les xarxes apropen a la gent i generen sinergies de col·laboració. Creiem molt en el win-win entre el teixit empresarial de Barcelona”, Eva Martínez, d’Apartaments a Barcelona YouStylish.com.

Noves accions dels membres de la xarxa

Un total de 6 integrants de la xarxa Barcelona + Sostenible fan públics els seus Plans d'Acció i les seves Bones Pràctiques per la sostenibilitat. Animeu-vos a compartir la vostra tasca!