Info 272

Divendres, 10 juliol, 2020

Info B+S: subvencions clima, turisme responsable, #PlasticfreeJuly i molt més!

Cicle d'activitats sobre turisme responsable i cooperatiu

Aquest mes de juliol l’Espai Consum Responsable organitza el cicle “Pensa global, viatja local: turisme cooperatiu, de proximitat i sostenible”, en què es presentaran alternatives sostenibles al turisme de masses.

Setmana Bio 2020: S'obre el període per a inscriure-hi activitats

Amb l’objectiu comú de promocionar i donar a conèixer la producció i alimentació ecològiques, del 17 al 25 d’octubre se celebrarà la Setmana Bio arreu de tot el territori català. Sou una entitat i voleu organitzar-hi la vostra activitat?

Comença el repte global #PlasticFreeJuly

Les entitats de la xarxa B+S Rezero i La Ecocosmopolita s’impliquen en aquesta campanya mundial per reduir els plàstics d’un sol ús durant aquest mes. Amb el lema “El plàstic no desapareix, només canvia de lloc”, s'aposta per tallar dràsticament amb el seu ús.

Torna la Setmana Europea de la Mobilitat

Del 16 al 22 de setembre se celebrarà a Barcelona una setmana plena d'esdeveniments per tal de promoure una mobilitat sostenible, saludable i segura. Teniu fins al 23 de juliol per a inscriure-hi les vostres activitats!

Nous membres de la xarxa B+S

La xarxa Barcelona + Sostenible dona la benvinguda a Dothegap, Julia Jewels i la Societat Catalana d'Herpetologia, tres entitats  que se sumen a treballar per a la millora de la sostenibilitat de la ciutat.