Info 273

Dijous, 23 juliol, 2020

Info B+S: acció climàtica al Plenari del Consell, sessió de casos d'èxit d'autoconsum, propostes per un estiu sostenible i molt més!

La reactivació en clau ecològica protagonitza el Plenari del Consell

El passat 16 de juliol el Plenari del Consell Ciutadà per la Sostenibilitat va aprovar el manifest “Alcem-nos per una reactivació ecològica, social i econòmica justa”. També es va presentar la proposta del Pla Estratègic de Cultura de Sostenibilitat i Acció Climàtica de Barcelona i la presentació pública de l’Informe de seguiment de la Declaració d’Emergència Climàtica.

20 propostes per un estiu molt sostenible

Ens acomiadem amb l’últim butlletí fins setembre amb un recull d’iniciatives en obert sobre sostenibilitat que us proposa el Servei de Documentació d’Educació Ambiental: documentals, xerrades sobre ecofeminisme, exposicions virtuals, llibres digitals, escape rooms i molt més!

Arrenca la Taula Plàstic Zero amb la participació de més de setanta empreses i entitats

El passat 15 de juliol va tenir lloc la primera sessió virtual de la Taula Plàstic Zero per desplegar iniciatives de reducció d’aquest material en 4 àmbits: el comerç alimentari, el comerç no alimentari, la restauració i l'hostaleria i les festes i esdeveniments.

Inscripcions obertes per participar com a expositora a la FESC!

La novena edició de la Fira d’Economia Solidària arriba carregada de novetats: se celebrarà del 23 d’octubre al 22 de novembre i en format virtual. S’està treballant en un web interactiu amb un catàleg que agruparà tota la informació de les entitats expositores.

Entrevista: Energiehaus

“L’arquitectura sostenible té com a objectiu minimitzar l’impacte ambiental que té la construcció sobre els recursos limitats de la Terra, i a la vegada garantir espais interiors saludables i de confort”, Micheel Wassouf, director d’Energiehaus. 

Plans d’Acció i Bones Pràctiques

Un total de 20 integrants de la xarxa Barcelona + Sostenible fan públics els seus Plans d'Acció i les seves Bones Pràctiques per la sostenibilitat. Animeu-vos a compartir la vostra tasca!