20 propostes per un estiu molt sostenible

Butlletí: 

Ens acomiadem amb l’últim butlletí fins setembre amb un recull d’iniciatives en obert sobre sostenibilitat que us proposa el Servei de Documentació d’Educació Ambiental: documentals, xerrades sobre ecofeminisme, exposicions virtuals, llibres digitals, escape rooms i molt més!
 

Documentals: 

 

Debats, taules rodones, xerrades: 

Diálogos con Igualdad: Miradas ecofeministas al modelo de cuidados. Yayo Herrero y Lina Gálvez


Exposicions/visites virtuals: 

 

Llibres, revistes i documentals: 

  

La plataforma Ebiblio (també disponible en format app) és un servei del Sistema de Lectura Pública de Catalunya a la que es pot accedir gratuïtament amb el carnet de biblioteca pública. Trobareu la informació sobre com donar-se d’alta aquí

Ebiblio inclou diferents tipologies de contingut en obert, en què hi trobem, entre molts més recursos: 

  • Diaris i revistes sobre diferents temàtiques: La Vanguàrdia, National Geographic, Valors, Cuina, Viajar, Muntanya etc.   
  • Pel·lícules i documentals sobre temàtiques com la sostenibilitat, el medi ambient, el canvi climàtic i altres temes d’actualitat. Alguns títols que hi trobareu són El somni, Just eat it, Mañana, Renta básic, The corporation, Vindran temps millors, i molts altres.                 
  • Llibres digitals que també es poden consultar online i/o descarregar temporalment. Trobareu llibres sobre diferents temàtiques, novel·les, d’aprenentatge d’idiomes, infantils, còmics, guies de viatge, audiollibres, etc. Alguns títols relacionats amb el medi ambient i la sostenibilitat són: Deja el plástico: guía práctica para cambiar el mundo; No hay planeta B. Cuidemos la vida en la tierra; Tots som la Greta: un manifest per a salvar el planeta; Árboles; El meravellós planeta terra. Per entendre el noste món i els seus ecosistemes; i molts més. 
     

Cursos i activitats culturals i d’entreteniment: