Inscripcions obertes per participar com a expositora a la FESC!

Butlletí: 

La novena edició de la Fira d’Economia Solidària arriba carregada de novetats: se celebrarà del 23 d’octubre al 22 de novembre i en format virtual. S’està treballant en un web interactiu amb un catàleg que agruparà tota la informació de les entitats expositores.

Amb el lema “Volem aire fresc” enguany la FESC2020 se celebrarà en format virtual davant la incertesa que no es puguin organitzar esdeveniments massius la propera tardor. Si les mesures sanitàries ho permeten, s’oferirà part de la programació amb aforament limitat i tota la retransmissió es farà via web.
La mostra d’expositores i l’afluència de públic habitual desbordava per complert les mesures i feia reduir la Fira a uns límits que desdibuixaven els seus objectius. És per això, que des de l’organització de la FESC s’ha treballat en un format que optimitzi la visibilitat de les iniciatives d’economia social i solidària davant de l’adversitat actual.  

S'està treballant en un web interactiu que permeti a les persones visitants gaudir d’una passejada per als diferents sectors econòmics i les seves iniciatives, així com accedir directament a un catàleg d’expositores on es podran penjar fotografies de productes o serveis, vídeos amb presentacions i es disposarà d’un apartat específic per a promocionar ofertes o descomptes que es decideixin oferir durant el temps que durarà enguany la FESC. La voluntat és oferir una finestra d’informació pràctica a les persones visitants i que sigui un aparador atractiu per a la vostra activitat econòmica. 


Voleu participar com a expositors/es a la FESC? 
 
La inscripció de la vostra entitat us ofereix la presència a un catàleg virtual, un espai per pujar vídeos i fotos de la vostra entitat, publicacions d’ofertes i llançament de campanyes, activitats, entre d’altres. Consulteu tota la informació al web de la FESC.

+ INFO