Info B+S 274

Dijous, 10 setembre, 2020

Info B+S: cens d'entitats i empreses d'educació ambiental, FESC 2020, Setmana de la Natura i molt més! 

Voleu formar part del cens d'Entitats i Empreses d'Educació Ambiental de Catalunya?

Amb l’objectiu de donar visibilitat als equipaments i organitzacions que treballen en aquest àmbit, la Societat Catalana d’Educació Ambiental vol elaborar un cens i afavorir la difusió dels seus projectes. Ompliu el formulari per aparèixer-hi! 

La FESC 2020 tractarà la transició ecosocial

Del 23 d’octubre al 22 de novembre se celebrarà en format virtual la Fira d’Economia Social i Solidària organitzada per la XES, membre de Barcelona + Sostenible. Podeu visitar les seccions o presentar-vos com a expositores des de la vostra organització! 

Joves i empreses implicades amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible

El 8 d’octubre el “Foro Joven 2030 Barcelona” oferirà un esdeveniment virtual per promoure el networking, el debat i la reflexió entre joves i empreses per treballar sobre els ODS i la seva implementació a la ciutat. 

Organitzeu la vostra activitat per la Setmana de la Natura

Sou una entitat i voleu dissenyar una activitat de conservació de la natura entre el 3 i l’11 d’octubre? Teniu fins al 12 de setembre per inscriure-hi la vostra, se’n faran més de 400 per tot Catalunya! 

Entrevista: Oceanogami

“La conservació dels oceans és important per a nosaltres mateixos i per a les generacions futures. És essencial que ens adonem que la nostra vida depèn dels oceans” Patricia Martí Puig, fundadora i gerent d’Oceanogami. 

Nous membres de la xarxa B+S

La xarxa Barcelona + Sostenible dona la benvinguda a 10 entitats  que se sumen a treballar per a la millora de la sostenibilitat de la ciutat.