La FESC 2020 tractarà la transició ecosocial

Butlletí: 

Del 23 d’octubre al 22 de novembre se celebrarà en format virtual la Fira d’Economia Social i Solidària organitzada per la XES, membre de Barcelona + Sostenible. Podeu visitar les seccions o presentar-vos com a expositores des de la vostra organització! 

Davant la incertesa causada per la situació sanitària actual, enguany s’ha optat per fer la Fira d’Economia Social i Solidària FESC en format virtual. A la FESC d’enguany es vol donar a conèixer les diferents formes en què l’Economia Social i Solidària avança cap a la transició ecosocial, és a dir, quins projectes, eines, mecanismes, etc. s’estan desenvolupant en l’entorn de l’economia solidària que incorporin la perspectiva ecològica per tal de donar resposta a la crisi climàtica i socioambiental que afrontem. 

S'oferirà un web interactiu que permeti a les persones visitants gaudir d’una passejada pels diferents sectors econòmics i les seves iniciatives, així com accedir a un catàleg d’expositores amb fotografies de productes o serveis, vídeos amb presentacions i promocions. La voluntat és oferir una finestra d’informació pràctica a les persones visitants i que sigui un aparador atractiu per a l’activitat econòmica que ofereixen les organitzacions que hi participen. 

Si voleu inscriure la vostra entitat com a expositora, tingueu en compte que les inscripcions estan obertes fins al 15 de setembre!  
 

> Formulari d’inscripció com a entitat expositora
 
+ INFO