Info B+S 276

Dijous, 8 octubre, 2020

Info B+S: escoles com a refugis climàtics, segona trobada de la Taula Plàstic Zero, Setmana Bio i molt més!

Quatre sessions temàtiques en la segona trobada de la Taula Plàstic Zero

Els dies 16 i 17 de setembre es va celebrar la segona sessió virtual de la Taula Plàstic Zero en què es van  tractar els àmbits del comerç alimentari, el comerç no alimentari, la restauració i l'hostaleria i les festes i esdeveniments.

Quin és l’estat de l’Educació Ambiental a Catalunya?

Comença la fase de diagnosi del “Projecte per a la professionalització del sector de l’educació ambiental”, en el marc de la qual s'ha publicat un qüestionari per a professionals del sector i un altre per a organitzacions contractants de serveis. 

Aquesta tardor, ompliu-vos de sostenibilitat!

Les organitzacions de la xarxa B+S i els equipaments d’educació ambiental de la ciutat ofereixen un seguit d’activitats i formacions per fer d’aquesta una tardor ben sostenible. Doneu un cop d’ull al calendari! 

Setmana Bio per a l’Alimentació Ecològica

Del 17 al 25 d’octubre se celebra aquesta setmana en format virtual que té per objectiu informar i difondre la producció i alimentació ecològica. Si sou una organització que treballa aquesta temàtica, podeu organitzar-hi la vostra activitat! 

Entrevista: GenÉthico

“Amb un consumidor/a conscient, la marca ha de ser ètica o no serà”, Naiara Ruiz i Esperanza Iglesias, cofundadores de GenÉthico.

Nous membres de la xarxa B+S

La xarxa Barcelona + Sostenible dona la benvinguda a Humans a la Terra i Institut de Diagnosi Ambiental i Estudis de l'Aigua (IDAEA), dues organitzacions que se sumen a treballar per a la millora de la sostenibilitat de la ciutat.