Info 283

Dijous, 21 gener, 2021

Info B+S: Subvencions Generals de l'Ajuntament, Pacte Europeu pel clima, Dia Mundial de l'Educació Ambiental i molt més!i molt més!

Convocatòria de subvencions de l’Ajuntament de Barcelona 2021

S'ha publicat la Convocatòria General de Subvencions per a projectes, activitats i serveis de districte i de ciutat per a l'any 2021. El termini de presentació de sol·licituds finalitza el 27 de gener.

Voleu que la vostra organització sigui ambaixadora del Pacte Europeu pel clima?

La Comissió Europea ha engegat el Pacte Europeu pel Clima, una iniciativa que pretén implicar la ciutadania, comunitats i organitzacions en l’acció pel clima i en la construcció d’una Europa més verda. 

Actes i recursos per a promoure l’Educació Ambiental

En el marc del Dia Mundial de l’Educació Ambiental el proper 26 de gener, us volem presentar un recull de recursos que ha preparat l’SDEA, un conjunt d'actes relacionats amb l'educació ambiental i una bona pràctica destacada.

L’entrevista: Sostre Cívic

“La raó de ser de Sostre Cívic és respondre a les necessitats de les persones, no als requeriments del mercat”, Àngel Estévez, coordinador de projectes i responsable de l’Àrea de Sostenibilitat de Sostre Cívic.

Nous membres de la xarxa

La xarxa Barcelona + Sostenible dona la benvinguda a Cíclica Arquitectura SCCL, Ecopol, Ecoretreat, Espai Trencaclosques, Pana i Tokiota SL, sis organitzacions que se sumen a treballar per a la millora de la sostenibilitat de la ciutat.