Info B+S 284

Dijous, 4 febrer, 2021

Info B+S: el més destacat de la sessió plenària del Consell, ràdio i podcasts sobre sostenibilitat, vermicompostatge comunitari a Sants i molt més!

Sessió plenària del Consell: balanç del 2020 i nous reptes per al 2021

El Consell Ciutadà per la Sostenibilitat celebra un plenari en què es destaquen accions significatives de l’any passat d’aquest òrgan i de la Xarxa B+S i es planteja el pla de treball tenint present que el 2021 es renovarà el Consell.

La sostenibilitat impregna la ràdio i els podcasts

Amb motiu del Dia Mundial de la Ràdio, el 13 de febrer, us  volem compartir alguns programes sobre assumptes com l’emergència climàtica, la divulgació marina o la biodiversitat. A més, us presentem alguns podcasts elaborats per membres de la xarxa B+S. 

El repte #beuresenseplastic i l’Hotel 1882, candidats al Premi Europeu de la Prevenció de Residus

L'Agència de Residus de Catalunya presenta sis candidatures entre les quals hi ha el repte #beuresenseplastic del Grup de Treball de Residus de B+S i una acció de neteja digital impulsada per l’Hotel 1882, membre de la xarxa.

Vermicompostatge comunitari al barri de Sants

L’entitat de la xarxa Barcelona + Sostenible La Lleialtat Santsenca col·labora amb l'Escola i l’Institut Lluís Vives d’Escoles + Sostenibles en un projecte d’economia circular que aprofita les restes orgàniques de grups de consum del barri per transformar-lo en compost.

L’Associació de Comerciants Creu Coberta, compromesa amb el desenvolupament sostenible

La seva tasca divulgativa i el compromís amb la sostenibilitat han dut a l’associació a obtenir una certificació que reconeix l'alineament de la seva acció amb els 17 Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) de les Nacions Unides. 

L’entrevista: Gabinet d’Enginyeria i Consultoria S.L. (GADIC)

“A l’hora de dissenyar els nostres projectes, els adaptem a les necessitats de qui ens contracta, però sempre apliquem tres premisses bàsiques: salut, benestar i natura”, Abraham Muñoz, soci fundador, administrador i director tècnic de Gabinet d’Enginyeria i Consultoria S. L. (GADIC)

Nous membres de la xarxa B+S

La xarxa Barcelona + Sostenible dona la benvinguda a La Coordinadora d’Entitats del Poble Sec i l’associació Projecte Rescue Ocean, dues organitzacions que se sumen a treballar per a la millora de la sostenibilitat de la ciutat.