Info B+S 285

Dijous, 18 febrer, 2021

Info B+S: sessió sobre capitalitat de l'alimentació sostenible, Bones idees per canviar el món 2020, mentoratge per a dones emprenedores i molt més!

Cerquem 10 bones idees per per canviar el món

Sou una entitat de Barcelona + Sostenible i teniu una iniciativa destacada del 2020? Les seleccionades es presentaran a la celebració del Dia Mundial del Medi Ambient i seran publicades a l’Informe Indicadors de Sostenibilitat de Barcelona.

Mentoratge adreçat a dones emprenedores

Dins el projecte LIDERA de Barcelona Activa, s’impulsa el “Women Mentoring programme”, un espai adreçat a dones professionals, directives i emprenedores que ofereix acompanyament expert per potenciar el creixement dels seus projectes empresarials.

Campanya de comunicació per a promoure la certificació forestal

L’Associació Catalana Promotora de la Certificació Forestal PEFC Catalunya engega una campanya per promoure la gestió responsable dels boscos, assegurar-ne la protecció i buscar noves empreses que es vulguin certificar.

L’entrevista: Esther Peñarrubia

“És imprescindible que les organitzacions i la ciutadania de Barcelona sentin la sostenibilitat i l’estil de vida residu zero com una cosa que va amb elles, no com a quelcom llunyà”, Esther Peñarrubia, Dra. Enginyera Agrònoma, activista i conferenciant sobre residu zero.

Nous membres de la xarxa B+S

La xarxa Barcelona + Sostenible dona la benvinguda a 7 organitzacions que se sumen a treballar per a la millora de la sostenibilitat de la ciutat.