Campanya de comunicació per a promoure la certificació forestal

Butlletí: 

L’Associació Catalana Promotora de la Certificació Forestal PEFC Catalunya engega una campanya per promoure la gestió responsable dels boscos, assegurar-ne la protecció i buscar noves empreses que es vulguin certificar.

“Treballem per protegir el bosc", "Distingim a les empreses compromeses" i "Ho fem pensant en les persones", són els tres eixos de comunicació sobre els quals pivota la campanya de l’Associació Catalana Promotora de la Certificació Forestal PEFC Catalunya, membre de la Xarxa Barcelona + Sostenible. L’equip de PEFC Catalunya ha presentat recentment el Pla de comunicació i visibilitat sota el missatge "Pensant en les persones", que gira entorn les persones, les empreses del sector forestal i la seva cadena de valor. “Volem apropar el bosc a la societat catalana i, alhora, ampliar el coneixement de PEFC Catalunya; la gestió forestal és una activitat econòmica bàsica i positiva en el medi rural” ha declarat durant la presentació als membres de l’associació, el Sr. Josep Maria Vila d’Abadal i Serra, president de PEFC Catalunya.

La campanya va dirigida a tres grups d'interès: els propietaris i propietàries forestals i empreses de la cadena de custòdia, per a augmentar tant la superfície com el nombre empreses certificades; els consumidors i la societat catalana en general, perquè coneguin que el sector forestal. 

Recentment s'ha presentat la nova pàgina web: www.pefc.cat, que pretén ser la targeta de presentació en línia de l'associació, i sobre la qual pivota tota l'estratègia de comunicació. També s'ha presentat un vídeo amb el qual es mostren els valors fonamentals de la gestió forestal sostenible, formada per sectors que cal donar a conèixer més en la societat per la seva importància i els seus beneficis, entre ells ser una eina fonamental per a aconseguir els Objectius de Desenvolupament Sostenible de l'Agenda 2030. 

> Llegir la nota de premsa completa