Cerquem 10 bones idees per per canviar el món

Butlletí: 

Sou una entitat de Barcelona + Sostenible i teniu una iniciativa destacada del 2020? Les seleccionades es presentaran a la celebració del Dia Mundial del Medi Ambient i seran publicades a l’Informe Indicadors de Sostenibilitat de Barcelona. S'amplia el termini fins al 9 d'abril!
 

Com cada any, volem destacar les bones pràctiques que desenvolupen les organitzacions membres de Barcelona + Sostenible amb l’objectiu de reconèixer l’esforç que dediquen a caminar cap a la sostenibilitat. Busquem 10 bones idees, una per cada objectiu del Compromís Ciutadà per la Sostenibilitat 2012-2022, perquè ens inspirin i per mostrar que petites accions poden suposar grans canvis. Les 10 iniciatives més destacades es presentaran al juny durant la celebració del Dia Mundial del Medi Ambient i seran publicades a l’informe Indicadors de Sostenibilitat de Barcelona de l’any 2020

Què busquem? 

Iniciatives de l’any 2020: una activitat puntual, una campanya o una acció a llarg termini. 

·  col·laboratives  ·  transversals  ·  innovadores  ·  replicables  ·  comunicatives 

·  pedagògiques  ·  transformadores  ·  impacte econòmic, ambiental i social  ·  eficients en l'ús dels recursos 


Especial consideració: 

Atesa la situació de crisi sanitària del 2020, seran d'especial interès les actuacions relacionades amb declaració del Consell Ciutadà per la Sostenibilitat "Alcem-nos per una reactivació ecològica, social i econòmica justa".

Com podeu presentar una "Bona idea per canviar el món"?

Enguany, el recull de les Bones Pràctiques es farà a través de la plataforma Decidim Barcelona, mitjançant aquest enllaç abans de l’1 d’abril! Per tal de publicar les Bones pràctiques a la plataforma Decidim Barcelona caldrà que us registreu. Podeu seguir les indicacions del següent vídeo per saber com crear un usuari a la plataforma. Us recomanem que utilitzeu el nom de la vostra organització com a nom d’usuari perquè quedi reflectit a l’autoria de la bona pràctica. Un cop registrats haureu de publicar la vostra Bona Pràctica en aquest enllaç, clicant el botó ‘nova proposta’ i emplenant els camps definits a la fitxa de proposta. 

S'amplia el termini de presentació fins al 9 d'abril!


Bones idees per canviar el món 2019

Si voleu inspirar-vos i veure exemples de les bones pràctiques seleccionades de l'any 2019, podeu consultar-les i veure les càpsules de vídeo en l'espai "Bones idees per canviar el món 2019" del web.