Mentoratge adreçat a dones emprenedores

Butlletí: 

Dins el projecte LIDERA de Barcelona Activa, s’impulsa el “Women Mentoring programme”, un espai adreçat a dones professionals, directives i emprenedores que ofereix acompanyament expert per potenciar el creixement dels seus projectes empresarials.

El Women Mentoring Programme ofereix el suport d'un grup de persones amb àmplia experiència i coneixement del món empresarial amb l'objectiu de brindar a les dones emprenedores l'acompanyament necessari per a consolidar el creixement de la seva empresa. Els equips de mentoria estan conformats per dues persones mentores, una persona tècnica de l'equip de programa, i la persona emprenedora. Les mentores i mentors acompanyaran a la mentorada per tractar aquells aspectes de negoci que consideri més rellevants per impulsar-lo. L'equip de mentoria comparteix la seva experiència emprenedora, els seus recursos i coneixements per recolzar a la mentorada en la presa de decisions. 
 
Aquest és el primer programa de mentoria de Barcelona Activa que promou la presència de dones tant en el rol de mentores com en el rol de mentorades, corregint el desequilibri habitual d’aquests tipus de programes. Les persones mentores, principalment dones, tenen àmplia experiència i coneixement del món empresarial i ofereixen els seus coneixements de forma altruista (no remunerada). El suport de l'equip de mentoria sol centrar-se en aspectes de caire estratègic, com poden ser l'estratègia de vendes, el relleu generacional o el procés d'internacionalització de la teva organització, i ho fa compartint la seva experiència com a persones emprenedores, recursos i coneixements.  
 
+ INFO