Nous membres de la xarxa B+S

Butlletí: 

La xarxa Barcelona + Sostenible dona la benvinguda a 7 organitzacions que se sumen a treballar per a la millora de la sostenibilitat de la ciutat.

 

Agència Rider 

Agència dedicada a les relacions públiques, producció i organització d'esdeveniments tant en l'àmbit culturals com esportius. 

 

Animarius 

Animarius és un grup d’animadores i animadors que organitzen esdeveniments d’entreteniment socioculturals amb la finalitat de divertir a les persones, i que alhora aprenguin aspectes relacionats amb la millora social i ambiental del seu entorn. 

 

Mawu, medi ambient i noves tecnologies 

Mawu apropa la ciència a la ciutadania, d'una manera rigorosa, apassionant i entenedora, per augmentar la qualitat de vida de les persones i les seves comunitats i contribuir a un desenvolupament sostenible. 

Els seus objectius són:  
 
- Promocionar, comunicar i difondre temes relacionats amb el medi ambient i la sostenibilitat. 
- Formar, capacitar, educar i implementar activitats complementàries en temes relacionats amb el medi ambient i la sostenibilitat. 
- Fer recerca i divulgació científica ambiental 
- Cooperar pel desenvolupament sostenible i democràtic, en defensa del medi ambient, per la integració i la igualtat d'oportunitats. 


 

 

Quartdenou Beach Coworking 

Espai de coworking al barri de la Barceloneta que promou l'equilibri entre emprendre i el benestar i la salut. Organitzen activitats a l'aire lliure o a la seva sala d'esdeveniments per millora la salut de la comunitat, activitats com ioga, paddle surf, tallers de pintura, tallers de ceràmica, etc.. 

 

Residu zero Esther 

Esther Peñarrubia és Doctora en Enginyeria agrònoma i ofereix formació presencial i en línia per a empreses, entitats públiques i centres educatius (primària, secundària i universitats) que volen trobar alternatives factibles per reduir els seus residus. Compta amb cinc anys d'experiència i més d'un centenar de conferències, tallers a escala nacional i internacional, gravacions per a diversos ajuntaments i 36 entrevistes a mitjans de comunicació escrits, ràdio i televisió. 

 

Sound Earth Legacy

Es tracta d'una organització sense ànim de lucre que treballa per la preservació sonora del planeta, així com per la visibilització i suport a projectes pioners científics entorn del canvi climàtic i conservació natural. 

TheGreenMood 

Empresa proveïdora a hotels i restauració d'"amenities" ecològics i accessoris sense plàstic, sostenibles i biodegradables així com compostables. 

Són productes per a la higiene personal fets a base d'ingredients naturals, amb certificats ecològics. Aquests envasos estan dissenyats per a afavorir l'economia circular i són accessoris fets de materials naturals amb absència de plàstic.