Info B+S 292

Dijous, 27 maig, 2021

Procés participatiu del Pla "Canviem el Clima 2030", Balanç Social, moda sostenible i molt més!

Arrenca el procés participatiu del Pla Canviem pel Clima 2030

Aquest pla vol promoure canvis i ajudar a estendre una nova cultura de sostenibilitat que intensifiqui l’acció climàtica a la ciutat. Podeu fer les vostres aportacions a través de la plataforma Decidim o bé a les sessions online del 15 i el 29 de juny.

En marxa la campanya de Balanç Social del 2021

Des de la Xarxa d’Economia Solidària us animen, un any més, a ensenyar el cor de les vostres entitats fent Balanç Social. Aquesta eina de construcció col·lectiva permet mesurar l’impacte social i ambiental de les organitzacions al llarg d’un any. Teniu temps fins al 30 de juny!

Organitzeu activitats per a la Setmana de la Mobilitat Sostenible

En el marc d’aquesta setmana temàtica, podeu contribuir a promoure un model de mobilitat segura, saludable i sostenible organitzant activitats des de les vostres entitats i empreses: el Dia sense Cotxes o el Park(ing) Day són algunes de les accions més destacades.

Canvi d'armari, canvi d'hàbits!

L’economia circular és cada vegada més necessària, també en el món de la moda. Compartim un recull d’organitzacions de la Xarxa que treballen amb l’objectiu de promoure una moda més sostenible, justa, ètica i de proximitat.

L’entrevista: Fundació Banc de Recursos

“La clau per a la multiplicació dels impactes socials i la reducció dels impactes ambientals nocius és fer xarxa i organitzar-nos col·lectivament”, Mariona Ortiz, responsable de la iniciativa Pont Alimentari, de la Fundació Banc de Recursos.

Noves accions dels membres de la Xarxa

Un total de 21 organitzacions membres de la Xarxa Barcelona + Sostenible comparteixen els seus Plans d’Acció i Bones Pràctiques de sostenibilitat.