La FESC celebra el seu desè aniversari

Butlletí: 

La Fira d’Economia Solidària de Catalunya arriba a la seva desena edició del 18 al 24 d’octubre. Organitzada per la Xarxa d’Economia Social i Solidària, la FESC ofereix un gran nombre d’activitats, xerrades, tallers i propostes culturals en format presencial i virtual.

“Desfés-te del capitalisme, de festa amb l’economia solidària” és el lema escollit per aquesta edició, un desè aniversari que des de l’organització es vol aprofitar per analitzar el camí recorregut i dibuixar conjuntament l’horitzó de la pròxima dècada. La fira d’expositores, que es va anul·lar l’any passat a causa de les restriccions sanitàries, tornarà el cap de setmana del 23 i 24 d’octubre a la Fabra i Coats de Sant Andreu (Barcelona). 

La fira vol ser l’aparador de projectes i propostes existents i que esdevingui, un any més, un espai on reflexionar sobre els reptes i oportunitats que tenim per davant. “Com ens volem organitzar col·lectivament per afrontar la pròxima dècada? Quines propostes tenim per fer dignes i revalorar totes les feines essencials per a la vida? Com podem avançar per enfortir la dimensió “procomú” dins de l’economia social i solidària? Com estem incloent la perspectiva ecofeminista en l’economia i el treball?” són algunes de les qüestions que es plantegen en aquesta edició de la FESC. Com cada any, la Fira està organitzada per la Xarxa d’Economia Social i Solidària (XES), una entitat membre de la Xarxa Barcelona + Sostenible.  
 

+ INFO