Butlletí B+S 300

Dijous, 21 octubre, 2021

Compensació d'emissions en actes en línia, sostenibilitat en els rodatges, mentoratge per a dones emprenedores i molt més!

Nova eina “Clean Co2” per al càlcul d’emissions d’actes en línia

Voleu calcular les emissions i compensar la petjada de carboni generada en els vostres actes virtuals? Ja teniu disponible aquesta eina desenvolupada per Anthesis Lavola que us permetrà fer-ho d’una forma fàcil i ràpida.

L’Institut de Cultura de Barcelona impulsa la sostenibilitat en els rodatges

S’ha presentat la "Guia bones pràctiques en la producció audiovisual”, la primera que es publica a Catalunya en aquest àmbit, que comparteix des d’iniciatives inspiradores fins a recomanacions per a fer més sostenibles els rodatges.

El Pla Natura ja és una realitat

Ja està disponible el Pla Natura 2021-2030, un document que ha comptat amb la participació ciutadana en la seva redacció i la col·laboració del Grup de Treball del verd i la biodiversitat del Consell Ciutadà per la Sostenibilitat.

Eco-Union impulsa un sistema d’indicadors de canvi climàtic per a destinacions turístiques

El sistema SICCDE té com a finalitat conèixer l'estat de l'impacte del canvi climàtic en destinacions turístiques i ajudar a afrontar el gran repte de la transició verda del sector.

L’entrevista: Emelcat

“Amb les comunitats energètiques volem que les persones s’organitzin per generar la seva energia, però que també puguin gestionar-la i emmagatzemar-la", Montserrat Mata, sòcia fundadora de la cooperativa Emelcat.

Nous membres de la Xarxa Barcelona + Sostenible

Donem la benvinguda a 9 organitzacions que treballen per a la millora de la sostenibilitat de la ciutat. Quatre d’elles ho fan en el marc del Compromís per la Sostenibilitat Turística Barcelona Biosphere.

Mentoria per a dones emprenedores

El proper mes de novembre comença la 5a edició del Women Mentoring Programme, adreçat a dones que tenen constituïda la seva empresa des de fa més de 6 mesos i volen millorar-la gràcies a un servei especialitzat de mentoria.