Mentoria per a dones emprenedores

Butlletí: 

El proper mes de novembre comença la 5a edició del Women Mentoring Programme, adreçat a dones que tenen constituïda la seva empresa des de fa més de 6 mesos i volen millorar-la gràcies a un servei especialitzat de mentoria.

El WomenMentoring Programme posa a disposició un grup de persones amb àmplia experiència i coneixement del món empresarial amb l'objectiu de brindar l'acompanyament necessari per a consolidar el creixement de la vostra empresa. Els equips de mentoria estan conformats per 2 persones mentores, 1 persona tècnica de l'equip de programa i la persona emprenedora. Les mentores i mentors acompanyaran a la mentorada per tractar aquells aspectes de negoci que consideri més rellevants per impulsar-lo. L'equip de mentoria comparteix la seva experiència emprenedora, els seus recursos i coneixements per recolzar a la mentorada en la presa de decisions de tipus estratègic. 


Procés d'inscripció

El procés de selecció del programa, es divideix en funció de si hi ha interès en participar com a persona mentora o bé com a mentorada: 

Voleu rebre mentoria? Per participar en aquest programa, cal omplir un formulari d'inscripció (incloent el Pla d'Empresa o Resum Executiu, Pla Econòmic i Financer, i el CV de l'emprenedora).Haureu d'enviar tota la documentació al correu: lidera@barcelonactiva.cat.

Voleu ser mentor/a de dones emprenedores? Per participar en aquest programa i formar part de la comunitat de persones mentores, cal omplir un formulari d'inscripció (incloent el CV). Tota aquesta documentació haureu d'enviar-la al correu: lidera@barcelonactiva.cat.
 

> Consulteu la informació completa al web