Nous membres de la Xarxa Barcelona + Sostenible

Butlletí: 

Donem la benvinguda a 9 organitzacions que treballen per a la millora de la sostenibilitat de la ciutat. Quatre d’elles ho fan en el marc del Compromís per la Sostenibilitat Turística Barcelona Biosphere.

 

Associació Fem Carmel 

Volen crear un barri més dinàmic on tothom pugui participar realitzant activitats culturals, esportives i de tota mena. Pretenen fomentar, així, el voluntariat i l’associacionisme. No només volen obrir-se al barri, sinó també al Districte i a la ciutat. Organitzen diverses activitats, com el Dia de la Sida o la festa “FEM CARMEL” en diferents espais del barri, el Bookcrossing, i altres activitats esportives i culturals en el marc de la Festa Major. 

 

Foodcoop BCN 

Foodcoop BCN és una cooperativa sense ànim de lucre que vol fomentar el consum conscient i sostenible a Barcelona. A finals de 2021 obriran un supermercat participatiu on vendran productes escollits d'acord amb els principis que mouen el projecte: la sostenibilitat, la proximitat i el tracte just cap a les productores i les treballadores. 
 

 

NOMON DESIGN 

NOMON DESIGN són una agència de branding que, des de 2006, acompanyen a les empreses a créixer a través del disseny. Amb seu a Barcelona, són un equip format per 17 professionals multidisciplinaris que entenen el disseny com el valor transversal que ajuda els seus clients a projectar estratègies, construir marques i connectar amb els seus diferents públics. Generen noves idees i conceptes vinculant raó, emoció, coneixements i experiències i les porten a terme a través del branding, del disseny de producte, de l'embalatge, de la comunicació, del disseny editorial i del retailbranding

 

Unió de Consumidors de Catalunya - UCC

Associació privada que va néixer fa més de 35 anys per a defensar els drets de les persones consumidores. Ofereix serveis especialitzats de consum als seus socis i sòcies i denuncia totes aquelles situacions en les que les persones consumidores puguin sortir perjudicades. Anualment organitzen xerrades i tallers per escoles, centres socials i casals de joves de la província de Barcelona. A banda estan implicats en els grups de treball de l'Agència Catalana del Consum, l'Agència Catalana de l'Aigua i altres taules de l'Ajuntament de Barcelona.
 

Wezero Shop  

Wezero és una botiga en línia zero waste a Barcelona. Ofereixen productes d'alimentació, cura personal i per a la llar, en envasos retornables o biodegradables. Els lliuraments es fan en motocicletes elèctriques, sense petjada de carboni. 

  


Organitzacions que se sumen a la Xarxa B+S en el marc del Compromís per la Sostenibilitat Turística Barcelona Biosphere:


L'Auditori   
Premium Delevent SL
THE REAL THING
Van Class Barcelona SL