Butlletí 303

Dijous, 2 desembre, 2021

Crònica "Com ens afecta la regulació urbanística?", Barcelona a la COP26, nou protocol per a una compra sense envasos d’un sol ús i molt més!

La Xarxa B+S enceta debat sobre la regulació urbanística posant el focus en espais naturals i agrícoles

En la sessió “Com ens afecta la regulació urbanística: espais naturals i agrícoles” es va posar de manifest les múltiples visions sobre com consolidar i preservar els espais verds a través de la regulació urbanistica.

Barcelona, una de les principals veus de les ciutats a la Cimera del Clima de Glasgow

La ciutat va tenir un paper destacat a la cimera a la COP 26, la reunió política més important del món on prop de 200 països van d’actualitzar els seus compromisos per fer front a l’emergència climàtica.

Pas ferm cap a una compra sense envasos d’un sol ús

Rezero, amb el suport de l’Agència Catalana de Residus (ACR), ha presentat un protocol per garantir que les persones consumidores puguin fer la compra sense envasos innecessaris, d’un sol ús o difícils de reciclar.

Entrevista: Greenevents

"Hem identificat i adaptat experiències relacionades amb la natura per a grups d’empresa que posen en pràctica la Responsabilitat Social Empresarial i els Objectius de Desenvolupament Sostenible", Luz Monsalve, coordinadora de Greenevents.
 

Nous membres de la Xarxa Barcelona + Sostenible

Donem la benvinguda a la Xarxa B+S a AlloroCom SL, Creatiba, Factory 103, la Fundació Comtal i Pannotia, 5 organitzacions que treballen per a la millora de la sostenibilitat de la ciutat.