Proposeu la vostra activitat sobre agricultura i verd urbà

Dijous, 31 març, 2022
Butlletí: 

Sou una organització i voleu inscriure una iniciativa a “Les II 48 h d’Agricultura i Verd urbà”? Durant el 14 i 15 de maig podreu formar part d'aquest esdeveniment que té per objectiu difondre la importància de l’agricultura urbana i el verd a la ciutat i apropar-los a la ciutadania.

El proper mes de maig torna a Barcelona les “48H”, l’ esdeveniment insígnia d’agricultura i cultura verda urbana. Aquest esdeveniment vol fomentar el descobriment i l’apropament dels habitants de la ciutat al món de l'agricultura i el verd urbà així com impulsar pràctiques sostenibles. Durant el cap de setmana del 14 i 15 de maig s’obriran patis, horts, terrasses i es visitaran parcs i zones boscoses. A més, es fomentarà l’impuls a les pràctiques sostenibles, la difusió de la importància de l’agricultura urbana i el coneixement del verd a la ciutat.  


Com podem inscriure la nostra activitat?  

Si sou una entitat, associació, empresa o particular i voleu participar-hi heu d’inscriure-us al formulari de participació i proposar una activitat (visita, taller, xerrada, debat, etc.). Una visita guiada al vostre hort o jardí, un taller per als més petits per fer planters, o sobre com crear un petit espai verd al balcó són alguns exemples d’activitats que podeu oferir.   

> Consulta més informació per participar com a entitat

> Inscriviu la vostra activitat 

L’organització de les 48 h donarà a conèixer i farà difusió de les activitats inscrites a través del web i els seus canals de comunicació. Aquest projecte està impulsat per l’entitat Replantem, amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona. 

+ INFO