Últims dies per participar en els premis Escoles + Sostenibles

Dijous, 30 juny, 2022
Butlletí: 

El 18 de juliol finalitza el termini per presentar les sol·licituds de la nova edició d’aquesta convocatòria de suport econòmic per impulsar els vostres projectes de sostenibilitat. No espereu a l’últim moment! 

Per segon any consecutiu, Escoles + Sostenibles ofereix aquest suport econòmic en format de premis per al curs vinent. Us recordem que els projectes presentats hauran d’anar acompanyats d'una sol·licitud indicant a quina de les dues modalitats es presenta el projecte: anual o triennal (si s’ha realitzat la formació específica de projectes triennals).

El proper 18 de juliol, finalitza el termini per presentar les sol·licituds. Trobareu tots els detalls al nostre web, a l’apartat Suport econòmic. Us recomanem que no ho deixeu per a l’últim moment.

Per poder fer la sol·licitud del suport econòmic, cal que la memòria del curs 21-22 o 19-22 ja estigui tancada i haver generat el PDF corresponent perquè, sense aquest pas, l’editor no permetrà redactar el nou projecte del curs 22-23 o 22-25.

Quina documentació heu de presentar?

1) Document de sol·licitud Premis Escoles + Sostenibles 2022: descarregueu aquí el Document de sol·licitud (.pdf).

2) Projecte: redacció en línia mitjançant l'editor de projectes. Una vegada el tingueu enllestit i el tanqueu, haureu de generar el PDF.

Tingueu en compte:

  • Per evitar la pèrdua d’informació en cas que l’editor pugui presentar puntualment alguna incidència, us recomanem que abans de desar l'apartat 3.1, copieu el text en un arxiu en el vostre ordinador. Un cop comprovat que s'hagi desat correctament, us recomanem, també, generar un esborrany. Aquesta opció la trobareu a l’apartat “Eines” de l’editor.

On l’heu de presentar?

Un cop tingueu els dos documents emplenats els haureu de presentar al Portal de tràmits de l’Ajuntament de Barcelona. Per accedir al tràmit caldrà que disposeu de certificat digital.

>>  Haureu d’utilitzar l’accés de sol·licitud telemàtica específica > Educació i cultura > Premi Escoles + Sostenibles.
 
+INFO