Butlletí 332

Dijous, 9 març, 2023

 Iniciatives ecofeministes de la Xarxa, s'apropa el Dia Mundial de l'Aigua, entrevista a la Nau Bostik i molt més!

Dia Mundial de l’Aigua 2023: buscar solucions per resoldre la crisi de l’aigua

Fa uns dies, Barcelona va aplicar mesures per donar resposta a la situació d’excepcionalitat de sequera que viu el territori. En aquest context, l’estalvi d’aigua és més important que mai. Descobriu activitats i recursos per preservar aquest bé comú tan necessari.

Sostenibilitat social i ambiental amb mirada de gènere

Incorporar la perspectiva feminista en les pràctiques i processos organitzatius és essencial per impulsar processos transformadors. Amb motiu del 8M, el Servei de Documentació d'Educació Ambiental us ofereix una selecció de recursos per fomentar la perspectiva de gènere a les vostres organitzacions o al dia a dia.

Iniciatives ecofeministes de la Xarxa B+S

L’ecofeminisme uneix la voluntat de transformació social del feminisme i de l'ecologisme i lluita per prioritzar la cura de les persones i del planeta. Pedalant juntes cap a una mobilitat sostenible i feminista i Dona't pel clima són dos projectes de la Xarxa que treballen per unir aquests dos conceptes. Descobriu-los. 

L’entrevista: Nau Bostik

Quan vam començar fa cinc anys la idea era aquesta: introduir en un espai fabril aquesta consciència mediambiental i de sostenibilitat a través d'un hort urbà”, Lluís Filella, impulsor de l’hort de la Nau Bostik.