Destaquem

  • Ara més que mai veiem com n’és de necessària una Barcelona amb espais amb flora i fauna. Estrenem un espai al web amb tota la informació del Manifest del Verd i la Biodiversitat del grup de treball de B+S, que busca organitzacions que li donin suport!

  • La Plataforma de Promoció del Transport Públic (PTP), membre de la xarxa B+S, ofereix aquest cicle de debats del 28 de maig fins el 18 de juny per tractar temes com la mobilitat elèctrica, el model ferroviari, la bicicleta i el transport públic, entre d'altres.

  • Davant la frenada de l’activitat econòmica causada per la Covid-19, algunes organitzacions de la xarxa B+S estan llançant iniciatives per ajudar altres empreses i entitats a afrontar els efectes negatius en l’àmbit econòmic i laboral d’aquesta crisi.

  • Enguany és la quarta edició d'aquest concurs que té per objectiu estimular la creació de models socials innovadors i promoure nous agents locals per a la transició energètica. Les inscripcions estan obertes fins el 7 de juny!

  • L’entrevista del butlletí de la xarxa B+S permet difondre la tasca de les organitzacions que en formen part, així com les accions que emprenen per a combatre l’emergència climàtica i promoure un estil de vida sostenible. Ompliu el formulari perquè us entrevistem a vosaltres també!

Pàgines