Entrevistes Entitats i Empreses + Sostenibles

Entrevistes i converses d’actualitat sobre sostenibilitat i medi ambient amb membres de la Xarxa.

Els membres d'Entitats i Empreses + Sostenibles que vulguin donar a conèixer la seva organització i les accions de sostenibilitat que estan duent a terme poden sol·licitar una entrevista emplenant aquest formulari

Mostrant 10 resultats.

 • 17/04/2024 - 12:06 h Medi ambient i sostenibilitat L‘entrevista: Funbrain

  "Creiem en la possibilitat de construir una ‘societat educadora’ on les escoles, el sector públic i les empreses, com a agents socials, treballin de manera conjunta per promoure i difondre el coneixement”, Concepció Sanz, CEO de Funbrain.

 • 21/03/2024 - 15:52 h Medi ambient i sostenibilitat L'entrevista: Fundació Privada per a l’Ordenació del sector de la Construcció a Catalunya

  “L’objectiu estratègic de la Fundació amb el segell RECONS és incrementar la valorització i reaprofitament dels residus de la construcció i demolició generats a Catalunya fins a un 75%”, Josep A. Martínez Zaplana, president de la Fundació.

 • 24/01/2024 - 13:31 h Medi ambient i sostenibilitat L’entrevista: El Mural del Clima

  “M'encanta veure com la gent que participa en el taller fa un clic quan entén conceptes científics, encara al principi del taller pensés que la ciència no anava amb ells”. Marie Mélinon, representant del Mural del Clima.

 • 21/12/2023 - 12:16 h Medi ambient i sostenibilitat L’entrevista: El Fil Verd Estudi d’Arquitectura

  "Creiem en una arquitectura holística en què no es pot considerar una part sense tenir en compte tots els factors en joc”, Elisabetta Quarta, fundadora d’El Fil Verd.

 • 01/12/2023 - 10:26 h Emergència climàtica Les entrevistes en vídeo als experts i expertes del cicle ‘Transicions: Debats per a una nova economia’

  Parlem de l’economia del Dònut, la salut planetària i la cultura dels límits amb 3 persones expertes que van participar en el cicle en què es van tractar les principals crisis socioambientals a les quals ens enfrontem com a societat.

 • 23/11/2023 - 09:01 h Medi ambient i sostenibilitat L’entrevista: HappyAgua

  “L’aigua és el recurs més utilitzat i el més oblidat”, Cristina Canalías, Directora de Comunicació de HappyAgua.

 • 14/11/2023 - 09:41 h Adolescència i joventut L’Entrevista: Consell de la Joventut de Barcelona

  “El jovent i l’associacionisme tenen un paper clau en la transformació social de les ciutats”, Anna Winkelmann, Secretària referent de l’àmbit d’Emergència climàtica i Feminismes.

 • 14/11/2023 - 09:22 h Emergència climàtica L’entrevista: Voltes Cooperativa

  “Treballem per a una arquitectura ecologista i assequible. La idea és que una persona amb recursos limitats també pugui fer-se una casa sostenible amb mitjans naturals”, Marc Fando, soci de Voltes Cooperativa.

 • 14/11/2023 - 09:21 h Emergència climàtica L’entrevista: Emelcat

  “Amb les comunitats energètiques volem que les persones s’organitzin per generar la seva energia, però que també puguin gestionar-la i emmagatzemar-la", Montserrat Mata, sòcia fundadora de la cooperativa Emelcat.

 • 14/11/2023 - 09:17 h Emergència climàtica L'entrevista: Naturalwalks

  “Sempre serem més efectius fent xarxa, perquè són les xarxes fetes de fils menuts però ben entrelligats les que fan les societats més madures i sostenibles", Evarist March, director de Naturalwalks.