Catàleg de serveis i recursos de la xarxa B+S

Us recordem que només les organitzacions que formen part de la xarxa B+S poden emplenar aquest formulari i formar part del catàleg
Tipus de servei o recurs (marcar 1)
Selecciona un tipus de serveis i/o recursos
Exemple: servei de càtering amb productes de proximitat en el qual no s'utilitza plàstic i tots els materials són reutilitzables. Disponibles productes vegans i sense gluten.
Escriviu les paraules clau que millor defineixen el vostre servei/recurs (exemples: sense plàstic, vegetarià, segona mà, col·laboració, proximitat):
Si vols, pots pujar una imatge
Els fitxers han de ser de menys de 2 MB.
Tipus de fitxers permesos: gif jpg jpeg png.
Temàtica
Selecciona una o més temàtiques per a aquest recurs
Altres serveis i recursos oferts
Selecciona altres serveis i/o recursos de la vostra organització
Si has marcat "altres" anteriorment, pots especificar quins aquí:
Dades de contacte públic
Aquestes dades es publicaran al web i serviran per a què les entitats i organitzacions interessades us puguin contactar:
Contacte per a ús intern
Aquestes dades només es faran servir internament per la Secretaria, i no es publicaran al web:

Gestió de dades:

D'acord amb la normativa de protecció de dades, us informem que al tramitar i complimentar les dades d’aquest formulari electrònic, doneu el vostre consentiment exprés a l'Ajuntament de Barcelona per a què tracti les vostres dades en la gestió del catàleg de recursos i serveis de la xarxa Barcelona +  Sostenible (tractament: 0119 - Jornades, Cursos i Sessions Informatives). Així mateix, consentiu que les imatges que es puguin prendre durant l'acte puguin ser difoses en relació a l'activitat de la xarxa Barcelona+Sostenible.

Teniu dret a accedir, rectificar, suprimir i sol·licitar la limitació en l’ús de les vostres dades. També podeu contactar amb el Delegat de Protecció de Dades de l’Ajuntament de Barcelona i obtenir informació addicional al lloc web: www.bcn.cat/ajuntament/protecciodades. Les vostres dades seran eliminades un cop complertes les obligacions legals derivades de la gestió de les activitats relacionades amb les finalitats indicades.

CAPTCHA
Aquesta pregunta és per provar si ets un visitant humà o no i per a prevenir enviaments automàtics d'SPAM.
Target Image