El projecte de transformació de les Rambles

ACTIVITAT

Presentació del projecte de transformació de les Rambles.

La finalitat de la sessió és implicar i compartir amb els assistents, membres del Consell Ciutadà per la Sostenibilitat i de la xarxa Barcelona + Sostenible, les idees, la metodologia i el pla de treball del projecte per repensar el passeig com un espai per a la vida comunitària i veïnal, garantint l’equilibri d’usos entre els vessants local i global.

Data:  dimarts 17 d'Abril de 2018

Hora:  18.00h

Lloc:   Centre Cívic Pati Llimona (c. del Regomir, 3)

  

El següent document recull les principals característiques del projecte: http://ajuntament.barcelona.cat/premsa/wp-content/uploads/2017/11/dossier-km_zero.pdf

DADES

Aquesta activitat és gratuïta pels participants però comporta una despesa de diners públics, per això és important que abans d'inscriure-us comproveu la vostra disponibilitat. Les baixes suposen una gestió extraordinària i poden provocar que persones en llista d'espera no puguin aprofitar les vacants.

Barcelona, Dimecres, 4 abril, 2018 - 11:41

D’acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, us informem que les vostres dades seran incorporades al fitxer “Participació Ciutadana” de l’Ajuntament de Barcelona i seran compartides amb la vostra entitat. Aquestes dades seran utilitzades per informar-vos sobre el programa Barcelona + Sostenible i gestionar els recursos que ofereix el programa. Les vostres dades no seran cedides a tercers. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit al Registre General de l’Ajuntament, pl. Sant Jaume 1, 08002 Barcelona, indicant clarament en l’assumpte «Exercici de dret LOPD». Així mateix, en compliment de la Llei de Serveis de la Societat de la Informació 34/2002 de 11 de juliol, us indiquem que en informar el camp email ens autoritzeu a emprar aquest mitjà amb l’objectiu de informar-vos del programa Barcelona + Sostenible.

Secretaria Barcelona + Sostenible

La Fàbrica del Sol / Pg. de Salvat Papasseit, 1 / 08003 Barcelona / Tel. 93 256 25 93 / bcnsostenible@bcn.cat