Entrevistes al butlletí Barcelona + Sostenible

Presentació

El butlletí quinzenal de Barcelona + Sostenible inclou un apartat d'entrevistes per tal de donar veu a les entitats i també conèixer a les persones que hi ha darrere. Si sou una organització membre de la xarxa Barcelona + Sostenible i voleu donar a conèixer la vostra organització i les accions de sostenibilitat que feu, ompliu aquest formulari. Us contactarem per a realitzar l'entrevista en el format que més us convingui.

IMPORTANT:

- Per demanar l'entrevista és imprescindible formar part de la xarxa Barcelona + Sostenible. 
- Donarem prioritat a aquelles organitzacions que mai hàgim entrevistat. 

 

Dades de la persona entrevistada

Gestió de dades:

D'acord amb la normativa de protecció de dades, us informem que en tramitar i emplenar les dades d’aquest formulari electrònic, doneu el vostre consentiment exprés a l'Ajuntament de Barcelona perquè tracti les vostres dades amb la finalitat de gestionar la tramesa d'informació vinculada al Compromís Ciutadà per la Sostenibilitat i a la xarxa Barcelona + Sostenible (tractament: 0162 - Gestió d’informació regular sobre l’activitat municipal). 

Teniu dret a accedir, rectificar, suprimir i sol·licitar la limitació en l’ús de les vostres dades. També podeu contactar amb el Delegat de Protecció de Dades de l’Ajuntament de Barcelona i obtenir informació addicional al lloc web: www.bcn.cat/ajuntament/protecciodades. Les vostres dades seran eliminades un cop complertes les obligacions legals derivades de la gestió de les activitats relacionades amb les finalitats indicades.