Inscripció al Fem Xarxing, fem plaça

Activitat

 

7a trobada de networking dels membres de Barcelona + Sostenible.

Objectius: intercanvi de recursos, experiències i projectes.

      Data i horari: Divendres 19 d'octubre, de 9 a 13 h.

      Lloc: El Born Centre Cultural (Pl. Comercial, 12). Consulta com arribar-hi.

Trobareu més informació al web. Consulteu el programa aquí.

 

Dades de contacte
Com us podeu enxarxar?
Aquest espai està complert. Us donarem veu per presentar els vostres projectes que requereixin col·laboracions. Tindreu 2 minuts per mostrar als assistents els vostres projectes i necessitats.
Empleneu la fitxa i envieu-nos-la abans de l'11 d'octubre. Des de la Secretaria B+S us facilitarem un suport amb la fitxa descriptiva de la vostra experiència. Disposareu d'un espai per exposar els vostres roll-ups, materials de comunicació, i/o allò que cregueu oportú.
Comentaris
Gestió de dades

Gestió de dades

D’acord amb la normativa de protecció de dades us informem i, en tramitar aquest document, consentiu, que les vostres dades personals seran tractades per l’Ajuntament de Barcelona (segons les competències assignades per la normativa vigent) amb la finalitat de gestionar la teva inscripció i la tramesa d'informació vinculada a l'activitat esmentada anteriorment, legitimada en base al vostre consentiment exprés. 
Tret d’obligació legal, les vostres dades no seran cedides a tercers. 
Teniu dret a accedir, rectificar i suprimir les vostres dades, així com altres drets sobre les mateixes.

Així mateix, en compliment de la Llei de Serveis de la Societat de la Informació 34/2002 de 11 de juliol, us indiquem que al comunicar el vostre correu electrònic o telèfon mòbil ens autoritzeu a emprar aquests mitjans per la realització de comunicacions directament relacionades amb la finalitat indicada. 
Podeu consultar informació addicional sobre aquest tractament i protecció de dades en www.bcn.cat/ajuntament/protecciodades 
Finalment, les vostres dades seran eliminades un cop acabada la gestió de l’activitat indicada a la finalitat.

Aquesta activitat és gratuïta pels participants però comporta una despesa de diners públics, per això és important que abans d'inscriure-us comproveu la vostra disponibilitat. Les baixes suposen una gestió extraordinària i poden provocar que persones en llista d'espera no puguin aprofitar les vacants.

Barcelona, Divendres, 21 setembre, 2018 - 08:05