Procés participatiu: Pla "Canviem pel Clima 2030"

ACTIVITAT

Sessions telemàtiques del procés participatiu del Pla "Canviem pel clima 2030".

Aquest pla vol promoure canvis i ajudar a estendre una nova cultura de sostenibilitat que intensifiqui l’acció climàtica a la ciutat. A partir del treball intern i d’una diagnosi prèvia, s’ha elaborat una proposta preliminar de Pla que inclou un marc estratègic (visió i missió, objectius, valors i abast) i unes línies d’acció agrupades en cinc àmbits d’intervenció. Amb aquest procés participatiu, que va adreçat a tota la ciutadania i als agents interessats, us animem a implicar-vos en la definició d'aquest Pla.

La proposta del pla la podreu trobar a la web del pla, a la plataforma Decidim Barcelona, on ja es poden fer aportacionsAmb aquest procés participatiu, que va adreçat a tota la ciutadania i als agents interessats, us animem a implicar-vos en la definició d'aquest Pla.

A través de 2 sessions de participació específiques per als membres de la xarxa B+S es vol recollir i recopilar opinions, interessos i inquietuds de les diverses organitzacions que formeu part de la xarxa Barcelona+Sostenible per tal d'enfortir i fer créixer aquest projecte. 

Per a més informació sobre el programa Barcelona + Sostenible consulteu la web.

  Dates:

          dimarts, 15 de juny  (realitzada)

          dimarts, 29 de juny 

  Horari: 17.00 - 18.30 h

 Lloc: sessió telemàtica

SESSIONS
Aquestes dues sessions seran correlatives i, per tant, l'assistència a totes dues contribuirà a una recollida més completa de les vostres aportacions.
DADES

Gestió de dades:

D'acord amb la normativa de protecció de dades, us informem que al tramitar i complimentar les dades d’aquest formulari electrònic, doneu el vostre consentiment exprés a l'Ajuntament de Barcelona per a què tracti les vostres dades en la gestió de l’activitat en la qual esteu participant, relacionat amb la xarxa Barcelona + Sostenible (tractament: 0119 - Jornades, Cursos i Sessions Informatives). Així mateix, consentiu que les imatges que es puguin prendre durant l'acte puguin ser difoses en relació a l'activitat de la xarxa Barcelona+Sostenible.

Teniu dret a accedir, rectificar, suprimir i sol·licitar la limitació en l’ús de les vostres dades. També podeu contactar amb el Delegat de Protecció de Dades de l’Ajuntament de Barcelona i obtenir informació addicional al lloc web: www.bcn.cat/ajuntament/protecciodades. Les vostres dades seran eliminades un cop complertes les obligacions legals derivades de la gestió de les activitats relacionades amb les finalitats indicades.