Què cal saber per presentar-se a les subvencions pel clima?

ACTIVITAT

Sessió infromativa i per resoldre dubtes de la nova convocatòria de les Subvencions ple Clima

Aquesta convocatòria de subvencions busca incentivar projectes que promoguin la lluita contra la crisi climàtica i propostes de solucions per assolir els objectius que s’estableixen al Pla Clima i a la Declaració d’Emergència Climàtica.  L’objectiu és potenciar la implicació ciutadana i recolzar accions col·lectives, sobretot aquelles iniciatives més innovadores. Un dels seus principals eixos és la utilització dels processos de cocreació amb diverses entitats.

Consulteu les bases, la convocatòria i tota la documentació que cal presentar aquí.

  Data: Dijous 9 de juliol

  Horari: de 12 a 13.30 h

 Lloc: trobada virtual*

*L’acte es realitzarà en format virtual, les persones inscrites rebreu per correu electrònic l’enllaç a la plataforma per accedir-hi.

DADES

Gestió de dades:

D'acord amb la normativa de protecció de dades, us informem que al tramitar i complimentar les dades d’aquest formulari electrònic, doneu el vostre consentiment exprés a l'Ajuntament de Barcelona per a què tracti les vostres dades en la gestió de l’activitat en la qual esteu participant, relacionat amb la xarxa Barcelona + Sostenible (tractament: 0119 - Jornades, Cursos i Sessions Informatives). Així mateix, consentiu que les imatges que es puguin prendre durant l'acte puguin ser difoses en relació a l'activitat de la xarxa Barcelona+Sostenible.

Teniu dret a accedir, rectificar, suprimir i sol·licitar la limitació en l’ús de les vostres dades. També podeu contactar amb el Delegat de Protecció de Dades de l’Ajuntament de Barcelona i obtenir informació addicional al lloc web: www.bcn.cat/ajuntament/protecciodades. Les vostres dades seran eliminades un cop complertes les obligacions legals derivades de la gestió de les activitats relacionades amb les finalitats indicades.

Barcelona, Dimarts, 23 juny, 2020 - 10:30