Sessió informativa: Com planificar la sostenibilitat a la teva organització

ACTIVITAT

La planificació a més d’esdevenir l’estratègia de treball en termes de sostenibilitat a l’organització, serveix per fer difusió i obrir-lo a la resta de la ciutat així com per obtenir reconeixement.

Us proposem aprofundir en que és un Pla d’Acció de sostenibilitat i perquè us pot servir, en una sessió informativa, on a més es donaran eines i recursos per poder planificar les actuacions de manera fàcil.

Durant la sessió compartirem experiències d’organitzacions que ja han plasmat les seves actuacions de forma estratègica i ens expliquen barreres i avantatges trobades pel camí.

Programa:

12.00 h  Benvinguda
12.15 h  Què és un Pla d’Acció? Què ens aoprta? Quines novetats hi ha?
13.00 h Com vam fer el nostre Pla d’Acció? Presentació d’experiències
13.30 h Com ens hi posem? Recursos i idees.
14.00 h Cloenda de la sessió

  Dijous, 28 de febrer de 2019
 de 12 a 14 h
La Fàbrica del Sol, Sala Barceloneta (Passeig Salvat Papasseit, 1)

Com arribar-hi:
Metro Barceloneta (L4) o Ciutadella | Vila Olímpica (L4);
TRAM Besòs: Ciutadella | Vila Olímpica (T4)
Bus: D20, V21, V27, 45, 59 i 92
Pàrquing de bicicletes i Bicing

 

Per a més informació sobre el programa Barcelona + Sostenible consulteu la web.

DADES

Aquesta activitat és gratuïta pels participants però comporta una despesa de diners públics, per això és important que abans d'inscriure-us comproveu la vostra disponibilitat. Les baixes suposen una gestió extraordinària i poden provocar que persones en llista d'espera no puguin aprofitar les vacants

Gestió de dades

D’acord amb la normativa de protecció de dades us informem i, en tramitar aquest document, consentiu, que les vostres dades personals seran tractades per l’Ajuntament de Barcelona (segons les competències assignades per la normativa vigent) amb la finalitat de gestionar la teva inscripció i la tramesa d'informació vinculada a l'activitat esmentada anteriorment, legitimada en base al vostre consentiment exprés. 
Tret d’obligació legal, les vostres dades no seran cedides a tercers. 
Teniu dret a accedir, rectificar i suprimir les vostres dades, així com altres drets sobre les mateixes.

Així mateix, en compliment de la Llei de Serveis de la Societat de la Informació 34/2002 de 11 de juliol, us indiquem que al comunicar el vostre correu electrònic o telèfon mòbil ens autoritzeu a emprar aquests mitjans per la realització de comunicacions directament relacionades amb la finalitat indicada. 
Podeu consultar informació addicional sobre aquest tractament i protecció de dades en www.bcn.cat/ajuntament/protecciodades 
Finalment, les vostres dades seran eliminades un cop acabada la gestió de l’activitat indicada a la finalitat.

Barcelona, Dimarts, 5 febrer, 2019 - 16:51