Visita B+S al c. Princesa, 49: un projecte d’habitatges cooperatius de Sostre Cívic

ACTIVITAT

Important: places esgotades. Les inscripcions passaran a la llista d'espera i us contactarem si se n'allibera alguna. 

Vine a conèixer una de les Bones Idees per Canviar el Món 2018 B+S: l'edifici del c. Princesa, 49 impulsat per Sostre Cívic SCCL en col·laboració amb l'Ajuntament de Barcelona. El projecte d'habitatges cooperatius en cessió d'ús va ser destacat per la seva contribució a l’objectiu 10. Resiliència i responsabilitat planetària.

Durant la visita, guiada pel personal encarregat de la rehabilitació, aprofundirem sobre el procés participatiu que es va portar a terme entre les veïnes per adaptar l’edifici a criteris de sostenibilitat i al model de convivència plantejat per les usuàries.

Si vols conèixer més sobre els habitatges cooperatius, no t'ho pots perdre!

Un petit avanç? Mira el vídeo.

  Quan? Divendres, 11 d'octubre de 2019

  Horari: 12 - 13 h

 Punt de trobada: c. Princesa, 49 (mapa)

 

Les places són limitades i el nombre màxim de participants per organització és de dues persones.

 

Pots consultar les 10 Bones Idees per Canviar el Món 2018 dels membres Barcelona + Sostenible en aquest enllaç.

DADES

Aquesta activitat és gratuïta pels participants però comporta una despesa de diners públics, per això és important que abans d'inscriure-us comproveu la vostra disponibilitat. Les baixes suposen una gestió extraordinària i poden provocar que persones en llista d'espera no puguin aprofitar les vacants.

Gestió de dades:

D'acord amb la normativa de protecció de dades, us informem que al tramitar i complimentar les dades d’aquest formulari electrònic, doneu el vostre consentiment exprés a l'Ajuntament de Barcelona per a què tracti les vostres dades en la gestió de l’activitat en la qual esteu participant, relacionat amb la xarxa Barcelona + Sostenible (tractament: 0119 - Jornades, Cursos i Sessions Informatives).

Teniu dret a accedir, rectificar, suprimir i sol·licitar la limitació en l’ús de les vostres dades. També podeu contactar amb el Delegat de Protecció de Dades de l’Ajuntament de Barcelona i obtenir informació addicional al lloc web: www.bcn.cat/ajuntament/protecciodades. Les vostres dades seran eliminades un cop complertes les obligacions legals derivades de la gestió de les activitats relacionades amb les finalitats indicades.

Barcelona, Dimarts, 1 octubre, 2019 - 08:55