Destaquem

  • El proper 5 de juny a les 12 h celebrarem aquesta efermèride amb una conferència virtual amb la resta d’organitzacions de la xarxa Barcelona + Sostenible. A més, durant tota la setmana, convidem els centres d’Escoles + Sostenibles a participar en un repte sobre consum responsable, qualitat de l’aire i biodiversitat.​

  • En motiu del 22 de maig, Dia Mundial de la Biodiversitat, us volem compartir recursos perquè observeu els vostres patis, terrasses i balcons i descobriu la petita però molt necessària fauna que s’hi troba: marietes, papallones, ocells, entre d'altres.

  • L’emergència sanitària ha impedit celebrar l’edició de primavera dels programes "Renova" de roba i joguines, però s’ha plantejat una alternativa virtual d'allò més creativa i sostenible per tal de manetenir l'esperit i els valors del projecte. 
     

  • “Ens hi juguem molt, amb l’emergència climàtica; de fet hi ha el mateix taulell en joc i, sense aquest, la partida s’acaba”. Isaac Barbé, cap del Departament de Seguretat i Medi Ambient i Coordinador de Medi Ambient de l'Institut Narcís Monturiol.

  • La Secretaria d’Escoles + Sostenibles ha actualitzat la informació sobre els centres educatius al Mapa i ara és el vostre torn: us animem a comprovar que les dades que hi ha són les correctes, així com afegir més informació sobre el que caracteritza el vostre centre en matèria de sostenibilitat.

Pàgines