Destaquem

  • Seguint les mesures municipals i del Departament d'Educació amb relació al coronavirus s’han cancel·lat les formacions d’Escoles + Sostenibles, el lliurament de les plantes i el Fem Xarxing. La Fàbrica del Sol i el Servei de Documentació d’Educació Ambiental romandran tancats fins a nou avís.

  • Ja hem rebut algunes de les vostres Bones Pràctiques de 2019! A la resta us animem a enviar-nos-les durant aquests dies “tan diferents”, abans del 31 de març. Podreu optar a aparèixer a l’Informe d’Indicadors de Sostenibilitat de B+S i a rebre un reconeixement a l’acte del Dia Mundial del Medi Ambient.

  • La campanya d’enguany de la Marató per l’Emergència Climàtica, que va tenir lloc durant el mes de febrer, va comptar amb la participació de 14 centres de la xarxa Escoles + Sostenibles. Llegiu les cròniques de les seves experiències!

  • Des de fa cinc cursos, les Escoles Bressol Municipals de Nou Barris porten a terme el projecte 'Mima’t', un espai d’acompanyament a les famílies, principalment a les dones, amb l'objectiu que es trobin, s'interrelacionin, es coneguin i es tinguin cura.

  • L’Escola d’Educació Especial ASPACE va dedicar enguany la festa de Carnestoltes al futur de la Terra, de manera que, durant tot el mes de febrer, l’alumnat va treballar diversos temes relacionats amb el canvi climàtic i la sostenibilitat.
     

Pàgines