Destaquem

  • Horari d'estiu de les Escoles + Sostenibles

    El servei d'Escoles + Sostenibles atendrà telefònicament i telemàticament de 8 a 15 h. durant els mesos de juliol i agost. El Servei de Documentació d'Educació Ambiental ho farà presencialment els dilluns i dimecres de 10 a 14 h; i telemàticament de dilluns a divendres de 10 a 14 h. El mes d'agost romandrà tancat.

  • Els caps de setmana de juliol i agost, Viladrau Educació i Fundació Vincles ofereixen visites itineraris guiats i activitats per a personal docent i sanitari per a descobrir el fantàstic entorn de Viladrau i el Montseny.

  • Tot i l'excepcionalitat que ha marcat els últims mesos, els processos per a tancar els projectes d'Escoles + Sostenibles i els tràmits de les subvencions continuen. Us expliquem els passos per acabar les memòries del curs actual i començar els projectes pel 2020-2021.

  • Els diferents equipaments culturals de la ciutat han començat un procés de desconfinament, entre els quals hi ha La Fàbrica del Sol que va reobrir al públic el passat 2 de juny. A més, el Servei de Documentació d’Educació Ambiental està preparant totes les mesures per restablir el seu servei.

  • Ens acomiadem amb l’últim butlletí fins al setembre amb un breu repàs d’allò més significatiu d’aquest curs que, tot i tenir un tercer trimestre molt diferent, ens ha aportat iniciatives molt interessants. Moltes gràcies per la feina feta i bon estiu!

Pàgines