Destaquem

  • Ja es poden sol·licitar els Premis d’Escoles + Sostenibles, el suport econòmic que enguany canvia del format de subvenció que hi havia fins ara. Periòde ampliat del 7 de juliol al 7 de setembre (ambdós inclosos) per tramitar-ho.Cal que presenteu el document de sol·licitud i el vostre projecte redactat en l’editor de projectes. Tota la informació detallada la podeu trobar en l’apartat web “Suport econòmic”. 

  • Horari d'estiu de la Secretaria Escoles + Sostenibles

    Durant els mesos de juliol i agost la Secretaria d'Escoles + Sostenibles atendrà telefònica i telemàticament de dilluns a divendres de 8 a 15 h. El Servei de Documentació d'Educació Ambiental atendrà telefònica i telemàticament de dilluns a divendres de 8 a 15 h però el mes d'agost romandrà tancat.

  • S’estrena el nou camió del Punt Verd Mòbil Escolar en el marc de la celebració dels 20 anys del programa. El disseny ha estat creat a partir de dibuixos presentats per diferents centres del programa Escoles + Sostenibles.

  • L’acte de cloenda posa punt final a un curs ple d'iniciatives amb una participació de més de 5.600 alumnes i docents de 134 centres que ens han acompanyat per festejar aquest 20è aniversari. Gràcies pel vostre suport, seguim sumant anys al vostre costat!
     

  • Més de 50 joves de 12 centres educatius del territori català, van compartir reptes i responsabilitats davant dels problemes socioambientals locals i globals en la VIII Conferència Catalana "Tinguem Cura del Planeta".

Pàgines