Destaquem

  • Ja us podeu inscriure als dos esdeveniments de referència per als centres educatius de la xarxa d’Escoles + Sostenibles. L'Acte de cloenda de secundària, cicles formatius i CFA se celebrarà el pròxim 31 de maig a les Cotxeres de Sants. El d'infantil i primària, el 8 de juny, al Parc Diagonal Mar. Voleu conèixer-ne tots els detalls?

  • Durant el darrer trimestre d’aquest curs tindrà lloc el tancament de les microxarxes i la sessió de Trobades d’Infantil, entre altres. Tota la programació formativa d’Escoles + Sostenibles en un clic.

  • El Born Centre de Cultura i Memòria acollirà, un any més, l’activitat estrella de networking de Barcelona + Sostenible. Sota el lema “La Xarxa en Transformació”, treballarem sobre com encarem la nova Xarxa B+S i, sobretot, enfortirem les connexions entre els centres educatius i les organitzacions que en formeu part. Inscriviu-vos-hi ara! 

  • El dia 22 de març es va celebrar la Festa de la Primavera en 10 parcs de la ciutat, repartits per tot el territori. Hi van participar 1.350 infants d’educació primària que van dur a terme un joc d’exploració dels parcs i van poder conèixer el dia a dia de les jardineres i jardiners de Parcs i Jardins.

  • Cada curs, el centre de la Xarxa para el ritme habitual de les classes per dedicar una setmana sencera a la festa del medi ambient, de la reivindicació i de la formació de l’esperit crític. Una setmana en què tota la comunitat educativa es planteja com podem millorar les condicions de vida al planeta Terra.

Pàgines