Destaquem

  • Consulteu les propostes temàtiques per al curs vinent i descobriu les novetats que presenta el programa Escoles + Sostenibles per impulsar la cultura de la sostenibilitat als centres educatius.

  • Tindrà lloc els dies 18 i 19 d'octubre a Sabadell. Es tracta d'un fòrum per visibilitzar i promoure un ús transversal i efectiu de la Ciència Ciutadana com eina per respondre als reptes actuals de la nostra societat. Les inscripcions ja estan obertes.

  • Horari d'estiu de la Secretaria d'Escoles + Sostenibles

    Durant els mesos de juliol i agost la Secretaria d'Escoles + Sostenibles atendrà telefònica i telemàticament de dilluns a divendres de 8 a 14.30 h. El Servei de Documentació d'Educació Ambiental romandrà tancat el mes d'agost.

  • El 18 de juliol finalitza el termini per presentar les sol·licituds de la nova edició d’aquesta convocatòria de suport econòmic per impulsar els vostres projectes de sostenibilitat. No espereu a l’últim moment! 

  • Ara que esteu planificant el curs vinent i pensant accions sostenibles a desenvolupar, us convidem a adherir-vos a aquesta iniciativa i fer-ne difusió. D'aquesta manera, aconseguireu uns centres educatius sense plàstics d’un sol ús i més compromesos amb el futur.

Pàgines