Destaquem

  • Nou horari d'estiu de la Secretaria

    La Secretaria Tècnica d'Escoles + Sostenibles atendrà telefònicament  i telemàticament de 8 a 15 h durant els mesos de juliol i agost. El Servei de Documentació d'Educació Ambiental ho farà presencialment els dilluns i dimecres de 10 a 14 h; i telemàticament de 10 a 14 h de dilluns a divendres. El mes d'agost romandrà tancat.

  • Tot i l'excepcionalitat que ha marcat els últims mesos, els processos per a tancar els projectes d'Escoles + Sostenibles i els tràmits de les subvencions continuen. Us expliquem els passos per acabar les memòries del curs actual i començar els projectes pel 2020-2021.

  • Els diferents equipaments culturals de la ciutat han començat un procés de desconfinament, entre els quals hi ha La Fàbrica del Sol que va reobrir al públic el passat 2 de juny. A més, el Servei de Documentació d’Educació Ambiental està preparant totes les mesures per restablir el seu servei.

  • Ens acomiadem amb l’últim butlletí fins al setembre amb un breu repàs d’allò més significatiu d’aquest curs que, tot i tenir un tercer trimestre molt diferent, ens ha aportat iniciatives molt interessants. Moltes gràcies per la feina feta i bon estiu!

  • Les Escoles + Sostenibles participen en el repte del 5 de juny!

    Un total de 17 centres de la xarxa han compartit les seves reflexions en el repte del Dia Mundial del Medi Ambient: dibuixos, fotografies, escrits i vídeos sobre com volen que sigui la biodiversitat, el consum, els residus i la qualitat ambiental de la ciutat.

Pàgines