Butlletí Notícies 276

Divendres, 13 maig, 2016

Compte enrere per als actes de cloenda, Èxit de la jornada d’intercanvi de joves catalans, Escoles + Sostenibles al I Congrés d’Acústica de Catalunya, Seguim compromesos amb el clima, Aprenem al solar, L’expansió de la taca i Setmana de la natura!

L’expansió de la taca

L’Escola els Arcs inaugura l’exposició del projecte iniciat l'any 2013 “La taca d’oli”, que propicia la recollida d’aquest residu per part de les famílies.

Compte enrere per als actes de cloenda

Ja estan obertes les inscripcions per als actes de cloenda de secundària i primària del 2 i el 9 de juny, us ho perdreu?

Èxit de la jornada d’intercanvi de joves catalans

El dia 27 d'abril un centenar d'estudiants d’arreu de Catalunya es van trobar a la V Conferència Catalana Tinguem Cura del Planeta per compartir experiències.

Escoles + Sostenibles al I Congrés d’Acústica de Catalunya

A la jornada del 29 d’abril es va presentar el programa Sssplau i els recursos del Servei de Documentació d’Educació Ambiental.

Seguim compromesos amb el clima

El passat 28 d'abril va tenir lloc la darrera sessió de treball per desenvolupar els 9 projectes del Compromís de Barcelona pel Clima. El 17 de juny els equips presentaran la seva tasca a la jornada Fem Xarxing.

Activitats de formació per a les Escoles + Sostenibles

Detall de les activitats de formació previstes properament i del transcurs de les sessions ja realitzades, alguns continguts, propostes, idees i altres aportacions interessants.

Descobrim els valors ambientals de les basses

Descobreix l'experiència dels nois i noies de 6è del CEIP Tres Pins i de 2on d’ESO de l’Institut Príncep de Girona AQUÍ.

Per una escola més verda

L’alumnat del centre Ramón Llull posa en marxa dues accions de sostenibilitat per fer-lo més verd. Voleu descobrir-les?

Participa a la setmana de la natura!

Del 27 de maig al 5 de juny es duran a terme activitats arreu de Catalunya sobre preservació de la natura i el territori. Us animeu a assistir-hi o a organitzar la vostra pròpia activitat?

Pàgines