Participa a la setmana de la natura!

Del 27 de maig al 5 de juny es duran a terme activitats arreu de Catalunya sobre preservació de la natura i el territori. Us animeu a assistir-hi o a organitzar la vostra pròpia activitat?

 

La Setmana de la Natura és una campanya que té per objectiu promoure activitats per tot el territori català per conscienciar a la població sobre la importància de protegir el medi ambient, la natura i el territori. Amb el lema “Viu la Terra!” entre el 27 de maig i el 5 de juny de 2016, s’organitzaran activitats tant per adults com per a joves.

La Setmana de la Natura és una iniciativa conjunta de la Xarxa de Voluntariat Ambiental de Catalunya (XVAC) i la Xarxa de Custòdia del Territori (XCT). Aquestes són dues xarxes d’entitats sense ànim de lucre que treballen en l’àmbit de conservació de la natura i del voluntariat ambiental a Catalunya, amb el suport del Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya i l’Obra Social “la Caixa”.

Vols participar-hi?

Per sumar-vos a “Viure la terra” podeu fer-ho de dues maneres: assistir a alguna de les activitats, o bé organitzar-ne una!

- Si teniu una activitat de conservació o de divulgació dels valors naturals, culturals o paisatgístics podeu omplir el formulari per tal d’introduir-la al mapa!

- Si voleu assistir-hi, cerqueu una activitat que sigui del vostre interès i apunteu-vos-hi!
 

Excursions, tallers, visites guiades, activitats familiars, exposicions, activitats infantils, sortides de camp… Un munt d’oportunitats per gaudir de la natura i per tothom!

 

SPOT SETMANA NATURA 2016