Per una escola més verda

L’alumnat del centre Ramón Llull posa en marxa dues accions de sostenibilitat per fer-lo més verd. Voleu descobrir-les?

 

Nous contenidors de recollida selectiva:

Fa un any l’escola Ramón Llull va decidir implantar la recollida selectiva al seu centre. Durant tot aquest temps, els alumnes han participat per dur-la a terme i buscar maneres de col·locar els contenidors. Entre tots van decidir situar-los als espais comuns. Tot i això, els faltava alguna cosa i van decidir guarnir-los per tal de que quedés més clar on anava cada residu.

Feu un cop d’ull al procés de guarniment dels contenidors de recollida selectiva.

 

N276 08 R llull interna

El nou logo de l’escola:

D’ençà de la creació de la comissió d'E+S a l'escola el curs 2015-2016, ha sorgit la necessitat de fer-se més presents al dia a dia del centre.

Una de les propostes va ser la de crear un logo que els representés en totes aquelles activitats i iniciatives que portés a terme la comissió. És per això que es va organitzar un concurs de disseny de logos en el qual hi van participar els alumnes de totes les etapes del centre. Cada curs va fer una primera selecció d'aquells dissenys que més s'ajustaven a la idea que es volia transmetre: escola i reciclatge. Finalment, la comissió, després d'una ajustada votació, va decidir el logo guanyador, dissenyat per dues alumnes de tercer d’ESO: Ariadna Sánchez i Marina Gil.

Paral·lelament, els alumnes de 6è - per iniciativa pròpia- van veure la necessitat de crear la figura del cuidador de plantes: un alumne voluntari que tindria cura de les plantes durant els períodes de vacances escolars. Per tant, calia elaborar un altre logo que representés aquesta nova figura. El disseny de l’Emma Oliva va ser-ne l'escollida.

 

 N276 08 Logo 4