Us invitem...

...a les activitats familiars de la Fàbrica del Sol, a fer un cop d’ull a les bases del premi “Joves Investigadors” i a la convocatòria "Climantica", a assistir al cicle “Ciutat Verda” i a intercanviar joguines i roba als equipaments de la ciutat.

 

...a les activitats familiars de la Fàbrica del SolTens plans per aquest cap de setmana? 

- Descobreix l’art de de visitar un jardí: el Roserar del Parc de Cervantes. El 14 de maig de 13 a 14 h.  

- Quins són els petits ocells que viuen a la ciutat i què mengen? Menjadora d'ocells per interactuar-hi. El 14 de maig de 10.30 a 13.30 h. 

Sea dance: ballant amb microorganismes. Pots seguir el ritme? Coneix l’ecosistema dels microorganismes marins a través del moviment. El 20 de maig de 18 a 19 i de 19.30 a 21 h

... a fer un cop d’ull a les bases dels premis “Joves investigadors”, que vol despertar la vocació en aquest camp d’aquells joves matriculats durant el curs 2014-2016 a centres docents espanyols de secundària, batxillerat o Formació Professional. Termini: fins el 29 de maig.

 ...a participar a la convocatòria del "Congreso internacional CLMNTK16, del II Campus Climántica-CENEAM y del II Seminario", un campus juvenil internacional al Centro Nacional de Educación Ambiental (Segovia). El premi permet que un docent acompanyi als alumnes i es reconeguin les hores que hi dedica. Termini: fins al 31 de maig.

... a assistir a les activitats sobre medi ambient, salut i dibuix del cicle “Ciutat Verda”, del 20 de maig al 26 de juny a diversos equipaments de la ciutat. Més informació.

 ...a intercanviar la vostra roba i joguines amb els programes “Renova les joguines”  i “Renova la roba!” que en fomenten el seu segon ús. Del 2 al 29 de maig a diversos equipaments de la ciutat.

 

 N276 11us invitem intern